Politica locală

8 decembrie 2014

Cristian Radu anunţă unde va produce ENEL jale

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:24

„Minunatul” furnizor de energie electrică, ENEL, anunţă că a descoperit un nou cuvânt pentru limitatul său vocabular, cel de reparaţii. În acest sens, compania italiană care scoate peri albi atât clienţilor, cât şi primarilor din judeţ, va interveni, luni, pe mai multe străzi din Mangalia, care va „beneficia” astfel de experienţa lumânării.

„Se întrerupe temporar furnizarea energiei electrice pe câteva străzi din oraş”, anunţă primarul de la Mangalia, Cristian Radu, care a distribuit mesajul ENEL:

„Se opreşte temporar furnizarea energiei electrice, luni 8 decembrie 2014, orele 8:00-17:00, pe străzile Horia, Cloşca şi Crişan, 1 Mai, Gării, Ezerului, General Boierescu, Avram Iancu, Gheorghe Neţoi, General Dragalina, Ion Mecu, Libertăţii, Pescăruş, George Murnu şi Petru Maior. Oprirea energiei electrice în acest interval este necesară pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare”.

M.F.V., Replica 08.12.2014

2 Comments

  1. http://www.replicaonline.ro/scandal-monstru-la-sanatoriul-techirghiol-angajatii-i-au-strigat-managerului-iesi-afara-jos-unpr-ul-200661/

    Comentariu by nabuco — 9 decembrie 2014 @ 12:04

  2. dar pentru cei care se duc la scoala sau servici pe varianta? e frumos ce au facut? s-au apucat de sapat. trebuiau sa astupe nu sa lase mocirla

    Comentariu by xxx — 9 decembrie 2014 @ 14:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress