Mangalia – politica locală

2 decembrie 2014

Mangalia în sărbătoare, de Ziua Naţională a României

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:04

Comunicat de presă

covantul Comandantului Garnizoanei depunerea coroanei fasole cu ciolan 

    Peste 1000 de persoane au luat parte, luni, în centrul oraşului Mangalia, la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918. Primăria Municipiului Mangalia şi Garnizoana Mangalia au organizat un program special dedicat acestui eveniment, care a cuprins, începând cu ora 10:00, o ceremonie militară şi religioasă, o depunere de coroane şi jerbe de flori din partea oficialităţilor şi a cetăţenilor oraşului, precum şi o paradă militară a detaşamentului de onoare al garnizoanei. De asemenea, Primăria Municipiului Mangalia a oferit, tuturor celor prezenţi, deja tradiţionalele porţii de fasole cu ciolan, iar în cursul serii festivităţile s-au încheiat prin solemnitatea de retragere cu torţe şi recitalul Fanfarei Militare. Primarul Mangaliei, Radu Cristian, prezent la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, a ţinut să ureze un călduros “La mulţi ani!” tuturor românilor, dar şi cetăţenilor oraşului. „În numele locuitorilor Municipiului Mangalia, adresez mulţumiri ofiţerilor şi subofiţerilor Armatei Române, tuturor soldaţilor şi cadrelor active, celor aflaţi în rezervă, precum şi veteranilor de război, care au luptat pentru a făuri naţiunea română. Nu în ultimul rând, fac un apel la unitate, nu trebuie să lăsăm pe nimeni şi nimic, să ne dezbine”, a mai declarat edilul.

mangalia.ro

Comunicat al fanomania

Am sărbătorit Ziua Natională a Romaniei la Mangalia cu parada militară, alături de cetăteni, dar si cu oficialităti locale si judetene, împreună cu prietenii si familia, cu tricolorul prins în piept, cu drapelul în suflet şi cu imnul României pe buze. Ziua Natională a României s-a simtit pe străzi, în locuintele oamenilor, la Monumentul Eroilor, la expozitia de pictura româno-bulgară din Casa de Cultură, la libraria Bookstore and Tea si la Château Casino Mangalia.

IMG_0798

IMG_0840

IMG_0858

IMG_0880

IMG_0931

Magdalena Iacob

15 Comments

 1. Cel care a reuşit să ne dezbine, e chiar mincinosu.

  Văzând filmul manifestării, am aflat din comentariul crainicului că secretarul general al PNL Mangalia este Viorel Vătafu, cel pe care Sorin Andrei şi cu mine nu l-am vrut director la firma de termoficare propusă de Filimon în februarie 2012 !!! Având în vedere că prin statutul PNL, secretarul e propus de preşedintele organizaţiei, îl „felicit” pe Sorin Andrei pentru o aşa decizie istorică. Tot mai în mocirlă Sorine, se mai poate !

  Comentariu by lucian visa — 2 decembrie 2014 @ 16:05

 2. Am si eu o intrebare dl.Visa ,de ce nu mai postati pe vechiul site? Abia l-am gasit pe acwsta.

  Comentariu by grama — 2 decembrie 2014 @ 18:40

 3. http://www.evz.ro/fostul-primar-al-municipiului-mangalia-a-fost-trimis-in-judecata-de-procurorii-dna-pentru-abuz-in-serviciu-si-conflict-de-interese.html

  Comentariu by milivanili — 3 decembrie 2014 @ 15:00

 4. O precizare şi o corecţie la comentariul 1.

  Un discurs despre unitate a ţinut şi Tusac de 1 Decembrie 2011. Actualul primar pare a merge pe modelul MTC şi în activitatea sa. Să aibă mare grijă şi să citească link-ul de la comentariul 3.

  Crainicul a greşit când a l-a făcut secretar general al PNL pe Vătafu. El este secretar la PDL, deci Sorin Andrei nu l-a nominalizat nicăieri.

  Pt.2
  Paul Guzu de la mangalia.press, cel acuzat de italieni pentru trafic de droguri, a făcut o plângere la WordPress că am preluat un articol fără acordul lor scris. WordPress a spus că am încălcat termenii şi condiţiile lor şi l-au suspendat. Aşa că am trecut pe un site din România, care merge după legile noastre. Aici este legal a prelua un articol cu citarea sursei.
  Am schimbat şi titlul blogului, pentru a fi mai aproape de realitate.

  Comentariu by lucian visa — 3 decembrie 2014 @ 15:28

 5. http://www.replicaonline.ro/fundatia-angelei-merkel-pregateste-viitorii-politicieni-constanteni-199794/

  &

  http://www.replicaonline.ro/iohannis-pleaca-cateva-zile-in-sua-199715/

  Comentariu by nabuco — 3 decembrie 2014 @ 15:47

 6. La pozele de pe saitul primariei se remarca cele cu stamate claudiu si angelescu dragos purtind coroana. Este mult mai usoara decit cele doua cratite din foto alarturata, pe care le cara cu succesuri in primarie la secretariat infiecare vineri la prinz. Nu goale, cu mincare speciala ds la cantina socjala si caminul de batrini. Sa nu va inchipuiti, dragi cititori, ca maninca toata primaria. .. Nu , numai cei alesi. Ceilalti, cei vechi, doar miros.
  Sa fie oare in fisa postului caratul cratitelor si coroanelor? La asta se referea stamate cind spunea de cvul lui????
  Sau o fi ptr ca firma de aprovizionare de la social e a tatalui teodorei .mazilescu?????

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2014 @ 19:13

 7. Pentru Iorgus:
  Superba poza de familie griguta – radu…. Profund nationala in spirit romanezc si mai ales local si de ciolan. Ce vremuri , cind te gindesti ca puteai fi in poza, ca in vremurile de altadata linga nicoleta (si linga griguta asta e) iti aduce aminte de placinta dobrogeana…de placintele de la Bruxelles, tot cu nicoleta … Tot costum national…. Si radu strica poza….

  Comentariu by o scrisoare pierduta — 3 decembrie 2014 @ 19:21

 8. sincer chiar mi e greata…de atatia care nu au nici o limita. cum ar fi familia mai sus mentionata…au fost sclavii lui iorgus pana ala i a capatuit(etaje in camine farmacii terenuri functie de director ptr el) , l a pupat in fund pe tusac facand tot ce i posibil ca marea valoare madam griguta sa revina pe functia de director ca deh e o somitate in materie.acum il ling pe radu. oamenii astia n au nici o limita si nici un dumnezeu. cel putin mie imi provoaca o sila nemarginita.dar e si vina noastra.cat sa i mai suportam sa ne toace banii???. el director de santier dintr un biet subinginer la o femra agricola ea directoare mereu prin primarie din…oare din ce o fi fost? mi e lehamite

  Comentariu by milivanili — 4 decembrie 2014 @ 10:27

 9. pt. 8
  Cred ca ti-e greata de la atata cacat pe care l-ai mancat. Baga-ti degetele pe gat pote iti raman acolo si nu mai incape alt cacat. Tu le stii pe toate, nu? Esti din ala care face de toate din gura dar cu fapta……………… Sa iti dau un polonic mai mare?

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2014 @ 12:30

 10. dupa stil chiar cred ca esti taranul sau taranca din fotografie. cat despre ce a mancat familia asta pastreaza pentru tine.nu le stiu pe toate dar le vad.si nu cred ca s singurul care s a saturat de pupicuristii politicieni numiti pe functii.apropo pe banii cui scrii acum pe banii santierului sau ai primariei?
  mda sa fac cu gura si fapta ca voi?nu mersi.
  tipic hotul striga hotii

  Comentariu by milivanili — 4 decembrie 2014 @ 15:15

 11. aici cred ca e vorba de meno si andro – pauza :))) bine ca totusi se simt bine asa cum sunt.

  Comentariu by anonim — 4 decembrie 2014 @ 15:24

 12. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/inna-umilita-franta-516948.html

  Comentariu by nabuco — 4 decembrie 2014 @ 16:21

 13. O sticla de sampanie cu insemnele „nationale”ale Fanomania un aprig dusman al bugetului de cheltuieli.

  Comentariu by Uite o sticla — 7 decembrie 2014 @ 1:07

 14. Pt.6
  Să înţeleg că ăştia mănâncă hrana asistaţilor sociali ?
  Dacă da, să aibă grijă că urmează perioada caltaboşilor, care nu cad prea bine la stomac.

  Comentariu by lucian visa — 7 decembrie 2014 @ 12:43

 15. O mănâncă Ciocănel, n -ați văzut câta s-a făcut?

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2014 @ 14:54

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress