Politica locală

1 decembrie 2014

Mangalia la Târgul Internațional de Turism

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 13:44

În luna noiembrie, la Varşovia s-a desfăşurat Tȃrgul Internaţional de Turism. În cadrul acestui târg, Mangalia și-a prezentat oferta turistică. Să sperăm că prezența noastră la Varşovia, va avea rezultate vizibile la vară! Orașul nostru are potențial turistic care trebuie exploatat, iar aceste târguri reprezintă modalități importante de a ne face mai cunoscuți, mai doriți și desigur, mai apreciați.
Mangalia merită!

program_fata_poloneza_rectificat

mangalia.tv 30.11.2014

4 Comments

 1. cand te duci la un targ sa reprezinti Mangalia ..trebuie să ai în spate un program anume…cu hotelierii în spate..nu mașină de tocat banii degeaba

  Comentariu by xxx — 1 decembrie 2014 @ 16:02

 2. au votul consilierilor.ce le mai trebuie altceva.

  Comentariu by anonim — 1 decembrie 2014 @ 16:42

 3. Ce prezentare a orasului ? Cu câinii, craterele din străzi si gazonul care le va tine umbra turistilor ar trebui sa convingem pe cineva sa vina in Mangalia ? Singurii turisti vor fi in continuare angajatii primăriei (Constanta, Eforie, Bucuresti, etc).
  Si inca ceva, numai pe sos. Constantei, 1dec si in fata primăriei merita copilasii nostri sa vada luminite ?
  Pe str. Negru Vodă, Portului, Tepes Vodă, Mihai Viteazul, Oituz, Muncitorului, ROZELOR, etc, nu meritam luminite ?
  Chiar daca sunt probabil achizitionate ca fiind noi si nu este o instalatie care sa functioneze 100%, iar renul si cu pinguinii sunt debuturile care acum 2 ani au fost la Constanta, nu toate trebuiau comasate in fata primăriei. O fi primarul mic, dar are totusi o varsta, ar putea lasa copilasii sa se bucure, in tot orasul.
  Rusine !

  Comentariu by CR — 1 decembrie 2014 @ 18:59

 4. http://www.cugetliber.ro/stiri-economie-agentii-economici-vor-fi-supravegheati-prin-satelit-daca-emit-bonuri-fiscale-239974?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Economie&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Economie

  Comentariu by nabuco — 5 decembrie 2014 @ 14:40

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress