Politica locală

30 noiembrie 2014

Handbalul out

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 12:25

Am urmărit pe mangalia.tv o întâlnire de lucru între primarul Radu, reprezentanţi ai cluburilor de sport şi directorii de şcoli.  Cu acest prilej, am constatat că handbalul a devenit cenuşăreasa cluburilor sportive din Mangalia. Autorităţile s-au spălat pe mâini cu indolenţă şi au declarat, n-au sponsori, la revedere.

Atunci mă întreb, asociaţia sportivă pentru ce există şi mai ales de ce primeşte bani de la buget ? Sportivii ar trebui să umble după sponsori ? Nu cred şi n-au nicio şansă în sărăcia actuală. Pentru pilotul prieten al primarului, care face un sport solitar  s-au găsit bani. Poate acei bani ar fi fost de ajuns ca handbalul să mai funcţioneze la Mangalia. N-am nimic cu faptul că Emil Ghinea a primit acei bani , dar aş vrea ca autorităţile să nu fie cu unii mumă, iar cu alţii ciumă.

Cei care ne pot da informaţii despre activitatea clubului de handbal, sunt rugaţi să o facă. Poate vreun sponsor citeşte şi poate vor veni şi nişte bani.

5 Comments

 1. Cam cu replica asta intra mincinosul in inima orasului: „Intru în campania electorală pentru că vreau să fiu primarul Mangaliei. Sunt candidat independent, având în spate susţinere din tot oraşul. Oamenii m-au determinat să iau această decizie, de altfel foarte grea pentru mine, după atâţia ani petrecuţi la Garda Financiară. Eu sunt din Mangalia, acolo m-am născut, acolo este familia mea, prietenii mei şi mă întrebau tot timpul de ce nu mă implic în administraţia locală, pentru a schimba ceva. De aceea, ca cetăţean al Mangaliei, am decis să accept această provocare şi să candidez la primărie”.
  Cata minciuna.

  Comentariu by anonim — 30 noiembrie 2014 @ 19:28

 2. LA MULTI ANI,ROMANIA

  Comentariu by ROMAN — 1 decembrie 2014 @ 12:49

 3. ce mai contează niște sporturi în plus…trăiască luptele și concursurile de automobilism…..unde este transparența în aceste hotărîri?

  Comentariu by xxx — 1 decembrie 2014 @ 16:22

 4. BANI PTR SPORT ???? Glumiti ??? VEDETI CUM ARATA BAZA SPORTIVA „PESCARUS”, unde au fost investiti bani si munca…transformarea, acelei IMBECILE investitii numit TEREN DE GOLF, IN CE, DOMNULE PRIMAR ????
  CINE ARE OBLIGATIA SA PAZEASCA PORTUL TURISTIC ??? CA SINT RETARDATI CARE STRICA, DA, DAR POLITIA LOCALA SI CEA NATIONALA, NU AR TREBUI SA-I INTREBE „DE SANATATE” PE CRETINOIZI ??? CE OR FI AVUT CU STILPII DE ILUMINAT ???
  SINT ATIT DE MULTE PROBLEME CE TREBUIESC REZOLVATE…DAR CINE????

  Comentariu by zek — 2 decembrie 2014 @ 10:10

 5. https://www.youtube.com/watch?v=gDsLFH3iF1c

  Comentariu by nabuco — 3 decembrie 2014 @ 14:59

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress