Mangalia – politica locală

27 noiembrie 2014

Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2015

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:06

ANUNŢ

          În conformitate cu prevederile art. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria municipiului Mangalia aduce la cunoştinţa publică

Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor  şi taxelor locale pentru anul 2015

          Proiectul poate fi consultat la sediul Primăriei municipiului Mangalia situat pe Şoseaua Constanţei nr. 13 .

          Proiectul de  hotărâre se poate obţine,  în copie, pe bază de cerere depusă la sediul Primăriei municipiului Mangalia.

           În temeiul prevederilor art. 6 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, până la data de 15.12.2014 se pot trimite, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de  hotărâre supus dezbaterii publice, la sediul Primăriei municipiului Mangalia, prin fax la 0241755606 sau pe mail la adresa taxe.pj@primaria.mangalia.ro.

          Materialele transmise vor purta menţiunea: Recomandare la Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor  şi taxelor locale pentru anul 2015

mangalia.ro

5 Comments

 1. Obţinerea unei copii a proiectului prin cerere nu e transparenţă, e nesimţire.

  Comentariu by lucian visa — 27 noiembrie 2014 @ 17:35

 2. Pentru orice informatie sau nelamurire va stau la dispozitie la nr. 0756200201 sau 0756201202.

  Comentariu by Radu Cristian — 27 noiembrie 2014 @ 18:51

 3. Proiectul de hotarare trebuie publicat pe site-ul primariei. S-au platit bani grei pentru acel site care este nefolosit.
  Asa se spune in articolul 6 din legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică.
  „Art. 6.(1) In cadrul procedurilor de elaborare a proiectelor de acte normative autoritatea administratiei publice ARE OBLIGATIA SA PUBLICE UN ANUNT REFERITOR LA ACEASTA ACTIUNE IN SITE-UL PROPRIU, sa-l afiseze la sediul propriu, intr-un spatiu accesibil publicului, si sa-l transmita catre mass-media centrala sau locala, dupa caz. Autoritatea administratiei publice va transmite proiectele de acte normative tuturor persoanelor care au depus o cerere pentru primirea acestor informatii.
  Banuiesc ca primarul cunoaste semnificatia termenului OBLIGATIE.
  Publicati tot ce e necesar pentru informarea cetatenilor pe acel site si nu e nevoie de apeluri telefonice. Oricum daca v-ar suna doua -trei sute de cetateni pe zi n-ati mai avea timp de altceva.

  Comentariu by Karadeniz — 28 noiembrie 2014 @ 0:54

 4. kara nu ti face iluzii ca va raspunde primarul la numarul ala de telefon sau ca ti va explica el ce si cum.e doar praf in ochi.iar termenul obligatie nu exista in vocabularul unui functionar public cand e vorba despre indatoririle lui.obligati suntem doar noi cei care le platim salariile.
  site ul ala e facut pe bani grei care s au dus catre buzunarele acolitilor lui.si se cam stie unde.
  apropo dle primar cu gardul viu de la intrarea in oras ce aveti?peste gardul ala au trecut mai multe administratii si nici una nu a avut ideea geniala de a l desfiinta.economic macar vorbind stiti cat costa un arbore de talia celor pe care cu usurinta ii distrugeti?dar e drept acei arbori nu va aduc venituri.mai usor cu gazonul si cu betele infipte pe post de pomi.care oricum sunt supra evaluate dar ma repet aduc bani in buzunarele unora.si va rog nu ne sereviti textul ala cu amenajarea peisagistica si arbori specifici zonei.nu tine.
  va urez la multi ani…cu executare pentru ca e singurul lucru decent pe care l pot spune al adresa administratie locale actuale formate din oportunsiti si navetisti.si ca tot veni vorba in afara ca ati cheltuit banul public cu interes personal…unde e plus valoarea?unde s locurile de munca si bunastarea promisa cetateanului platitor de taxe?mentionati un proiect care sa imbunateasca viata contribuaililor si care sa fie facut cu fonduri atrase din alte surse.la cheltuit banii se pricepe oricine.

  Comentariu by milivanili — 28 noiembrie 2014 @ 9:54

 5. http://www.replicaonline.ro/cristian-radu-199231/

  Comentariu by nabuco — 29 noiembrie 2014 @ 23:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress