Mangalia – politica locală

26 noiembrie 2014

Şedinţă de îndată: aleşii locali au aprobat majorarea chiriei la ANL-uri

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 17:58

Consilierii locali au fost convocaţi, astăzi, într-o şedinţă de îndată, în cadrul căreia au aprobat suma de 56.000 de lei veniţi de la Guvernul României pentru plata arieratelor pe care le înregistrează Primăria Mangalia.

Aleşii au mai votat actualizarea chiriilor lunare pentru cei ce locuiesc la blocurile ANL. În cadrul şedinţei a mai figurat, pe ordinea de zi, un proiect de hotărâre ce viza o erată a unei decizii anterioare a Consiliului Local. Este vorba despre decontarea transportului pentru copiii din zonele defavorizate, ce a fost aprobat, în şedinţa trecută, cu numai jumătate din suma necesară. Proiectul de îndreptare a acestei erori a fost respins cu votul a trei consilieri PSD.

editiadesud.ro 26.11.2014

4 Comments

 1. În această dupăamiază duşmanii gardurilor vii şi-au continuat cu multă râvnă activitatea. Dacă pe alocuri era justificată defrişarea, zidul verde de la intrarea în oraş până spre Altex era o perdea verde care masca magherniţele CFR-ului. Acei arbuşti înalţi, veşnic verzi puteau fi toaletaţi, igienizaţi, dar în nici un caz nu trebuiau defrişaţi. Veneticii navetişti nu ţin cont de nimeni şi nimic şi au ca singur scop transformarea oraşului în peisaj aerisit dar arid. Eu îi sfătui să procedeze la defrişări în oraşul lor, pe noi să ne ierte, să ne abandoneze şi să se ducă de unde au venit, cu tot cu cine i-a adus pe aici.
  Cred că nu ar fi lipsită de interes o acţiune similară cu cea de pe vremea tusacului care a lăsat un oraş în frig. Sugerez domnului Vişa să lanseze o chemare. Poate reuşim să mai salvăm ceva din zidul verde.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 26 noiembrie 2014 @ 18:43

 2. Am văzut şi eu şi m-am mirat. Intrarea în oraş dinspre Constanţa e destul de anostă şi aşa.

  PSD-ul, opozantul local, ar trebui să strângă semnături pentru un referendum. Motive se găsesc, semnături vor fi suficiente.

  Comentariu by lucian visa — 26 noiembrie 2014 @ 18:54

 3. Referendum ar trebui, scapati de acesti incompetenti adusi de peste tot, primul incompetent fiind mincinosul.

  Comentariu by anonim — 26 noiembrie 2014 @ 19:40

 4. Stimați concetățeni,
  Am hotărât ca pe ulița Rozelor să înfrumusețez spațiile verzulii din jurul ternelor blocuri în care coabitați. În acest scop am comandat o „armada” de excavatoare, tractoare și basculante care să îndepărteze caricaturile alea de trandafiri, nuci, cireși, pruni, să vă mai crape puțin pereții ca să vă mențină activi și apoi să vă aducă pământ vegetal de pe câmp! Nu mă pricep eu prea bine, că la noi la zootehnie se vorbea de lucernă, ovăz și iarbă de Sudan dar cred că dacă vă plantez costrei, pir, corneți și niște flori mov de mărăcine o să fiți cu toții, în sfârșit, siderați și mulțumiți!
  Al vostru întru totul impus,
  Cristinel

  Comentariu by Primru' — 26 noiembrie 2014 @ 20:43

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress