Mangalia – politica locală

24 noiembrie 2014

Începe curăţenia? Vosganian şi Chiuariu, invitaţi să părăsească PNL

Filed under: PNL — lucian visa @ 16:37

Se taie în carne vie şi semnalul vine de la Iaşi. Co-preşedintele PNL din municipiu, Dragomir Sava Tomașeschi, solicită colegilor „certaţi” cu legea să părăsească partidul, pentru că „avem treabă”.

„Noi,filiala municipală a PNL Iași mulțumim din inimă tuturor celor care au votat Klaus Iohannis și ne reafirmăm hotărârea de a face o cu totul altfel de politică, așa cum a spus și noul președinte ales al României, începând demersurile oficiale de excludere din partid a numitului Tudor Chiuariu, condamnat definitiv și irevocabil pentru fapte de corupție. (…) De asemenea, fără a ignora prezumția de nevinovăție, le cerem tuturor persoanelor cercetate penal din partid, indiferent de funcția pe care o ocupă, să facă un pas înapoi din viața publică, lucru valabil și pentru senatorul Varujan Vosganian, cercetat penal pentru fapte de corupție. Un gest similar așteptăm și din partea deputatului Grigore Crăciunescu, aflat în atenția Agenției Naționale pentru Integritate”, susţine Tomaşeschi într-un comunicat emis duminică.

De asemenea, co-preşedintele PNL Iaşi se delimitează total de fostul ministru Relu Fenechiu, pe care îl pune la zid, numindu-l infractor de drept comun.

„În contextul în care numitul Relu Fenechiu nu e un deținut politic – așa cum a încercat în repetate rânduri să insinueze – ci unul de drept comun, fiind condamnat de instanța supremă la închisoare cu executare pentru fapte de corupție, Organizația municipală a Partidului Național Liberal Iași se disociază definitiv și irevocabil de fostul deputat”, a mai spus Tomaşeschi.

M.F.V. Replica 24.11.2014

Niciun comentariu

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress