Mangalia – politica locală

17 noiembrie 2014

Vicepreşedinţii PSD Constanţa Nicolae Moga şi Felix Stroe au demisionat din funcţii

Filed under: PSD — lucian visa @ 15:59

„Având in vedere rezultatul alegerilor prezidenţiale in judeţul Constanţa, cred cu tărie că trebuie să îmi asum responsabilitatea acestuia înaintându-mi demisia din funcţia de vicepreşedinte al Organizatiei Judeţene Constanţa a PSD. În calitate de coordonator al campaniei electorale port întreaga responsabilitate a rezultatului obţinut. În acelaşi timp vreau să le mulţumesc tuturor celor care au crezut în această campanie şi s-au implicat cu toate resursele lor pentru ea. Vreau să îi asigur pe toţi constănţenii că le respect votul dat şi în acelaşi timp să ii asigur că Organizatia Judeţeana PSD Constanţa are în continuare resursele umane necesare reprezentării cu cinste a intereselor municipiului şi judeţului Constanţa la nivel naţional”, spune senatorul Nicolae Moga într-un comunicat de presă.

„Mâhnit de rezultatul alegerilor prezidenţiale în plan judeţean consider că este un gest profund moral să-mi înaintez demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD Constanţa. Deşi responsabilitatea mea politică concretă in cadrul Organizatiei Judeţene Constanţa este coordonarea activităţii de partid în Colegiul Uninominal de Deputaţi D3, colegiu în care PSD a câştigat alegerile, atât în turul I cât şi in turul al II-lea, mă consider vinovat alături de ceilalţi colegi ai mei din conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa în principal pentru faptul că nu am reuşit in ultimii ani să-i conving că strategia promovată pentru activitatea de relaţionare a partidului cu cetăţenii judeţului Constanţa, cu tineretul în special, este greşită, ceea ce s-a reflectat în rezultatele obţinute in această campanie electorală. Cu mulţumiri sincere pentru toţi colegii mei din colegiu şi din judeţ care au făcut tot ceea ce este omeneşte posibil pentru câştigarea acestor alegeri, cu respect şi loialitate în continuare faţă de valorile social-democrate, voi rămâne un simplu membru de partid al PSD Constanţa”, spune, la rândul său, vicepreşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe.

Cosmin Bele, Ziua de Constanţa 17.11.2014

11 Comments

 1. Nasol!Poate devine si Cristian Radu intelept si demisioneaza, suntem foarte dezamagiti de cum stau lucrurile in Mangalia

  Comentariu by logadi — 17 noiembrie 2014 @ 19:49

 2. @logadi greu de crezut la rautatetea pe care o are.

  Comentariu by pavel — 17 noiembrie 2014 @ 20:03

 3. Rușine sa va fie! Ați distrus PSD Mangalia cu înscăunarea lui Iorgus aici!

  Comentariu by Ioana — 17 noiembrie 2014 @ 20:58

 4. http://www.replicaonline.ro/zanfir-iorgus-197548/

  Comentariu by nabuco — 18 noiembrie 2014 @ 11:52

 5. Psd Mangalia nu a reprezentat niciodatta nimic fara Iorgus, in rest a trait la umbra brandului, fara a aduce vreo plus-valoare, dimpotriva chiar…

  Comentariu by Parerea mea... — 18 noiembrie 2014 @ 19:16

 6. Păi cum n-a reprezentat nimic, dacă l-a făcut pe Tusac primar ?

  Comentariu by lucian visa — 18 noiembrie 2014 @ 19:38

 7. care la randul lui l-a facut primar pe radu c.

  Comentariu by anonim — 18 noiembrie 2014 @ 19:51

 8. Corect !

  Comentariu by lucian visa — 18 noiembrie 2014 @ 19:59

 9. @6
  din pacate, tot Iorgus l-a facut primar si pe tusac, a crezut ca ala e om si duce Mangalia mai departe si ca e mare branza sa fii parlamentar…Chiar si asa, cred ca nimeni nu il poate compara cu manea, ca si parlamentar.

  Comentariu by Parerea mea... — 18 noiembrie 2014 @ 20:17

 10. Mai,ce se face pdl-ul fără Iorgus?ce se face Mangalia fără zeul Iorgus?Ridicati-i o statuie,Împăiati-l,băgati-l in formol,luați-l acasă!

  Comentariu by Ioana — 19 noiembrie 2014 @ 15:25

 11. pt 9:astea-s vrajeli.daca dorea sa lase fotoliul nu mai candida la primarie.nu a vrut sa plece o secunda de la primarie.

  Comentariu by anonim — 19 noiembrie 2014 @ 16:26

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress