Politica locală

17 noiembrie 2014

Angajat al Primăriei Mangalia, șofer de taxi electoral

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:55

TRANSPORT GRATUIT
Reprezentanții PSD Mangalia au surprins un microbuz care transporta mai multe persoane la o secție de votare din oraș. Șoferul este angajat al Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei. El a spus că persoanele din microbuz îi sunt rude și prieteni care locuiesc în stațiunea Olimp și pe care nu a vrut decât să-i ajute. La rândul lor, persoanele din microbuz au spus că nu li s-au luat bani pentru transport și că li s-a comunicat de la Primărie că vor fi duși gratuit la secțiile de votare. „Au zis de la Primărie că nu ne ia bani pentru asta“, a afirmat o femeie din microbuz. Incidentul a fost filmat cu camera ascunsă, iar filmarea a fost publicată pe site-ul http://www.reporterntv.ro/stire/video-acuzatii-de-turism-electoral-la-mangalia-alegatori-adusi-cu-microbuzul-de-un-angajat-al-primariei. Acesta nu este singurul incident electoral petrecut în Mangalia. Potrivit unor surse din cadrul PSD, managerul Primăriei, Romulus Dumitrana, i-a îndemnat pe locuitorii unui cartier al orașului să meargă la vot. Nu se știe dacă a indicat un candidat anume, dar cert este că Romulus Dumitrana este cunoscut ca fiind mâna dreaptă a primarului Cristian Radu, susținător declarat al prezidențiabilului PNL-PDL, Klaus Iohannis.

SUSPICIUNI NECONFIRMATE
Nici aceliștii constănțeni nu s-au lăsat mai prejos. Ei au sesizat Biroul Electoral Județean (BEJ) Constanța cu privire la existența unor fraude electorale prin vot multiplu. Aceliștii au semnalat că, în mai multe secții de votare din Constanța, Năvodari și Agigea au votat foarte mulți alegători din aduși cu autobuze din zece județe ale țării. Conform BEJ, suspiciunile aceliștilor nu s-au confirmat. Și în orașul Eforie au existat suspiciuni de turism electoral, surse susținând că în toate secțiile din oraș au votat peste 600 de persoane pe listele suplimentare. Nici în acest caz nu s-au confirmat suspiciunile.

Adelina IANCU, Telegraf 17.11.2014

7 Comments

 1. Să nu-l uităm pe zelosul și competentul Claudiu Stamate care a muncit și el din greu în primul tur, în ziua alegerilor pentru a-i momi cu pachete pe romii de la barăci. Și uite așa se demontează o nouă minciună model CRISTIAN RADU cum că ani la rând romii au fost folositi pentru voturi, lucru de neiertat în propria-i opinie… Bla bla bla

  Comentariu by daria — 17 noiembrie 2014 @ 18:34

 2. @daria evident. Este cel mai mincinos primar pe care acest oras l-a avut. Pus numai pe stricat si furat impreuna cu haita lui. O sa vina si reversul medaliei.

  Comentariu by pavel — 17 noiembrie 2014 @ 19:38

 3. Să nu-i uitam pe zelosii si competentii din PSD care cu 2-3 zile înaintea alegerilor din 16.11.2014 au taiat cativa porci si i-au dat prietenilor lor de la baraci:Nuri,Toto,Asan,Cocos,Rafet, sa.,iar in seara zilei de 15.11 acestia erau in fata sediului PSD si cereau bani de la Iorgus pentru al sustine.Drept ca nu au primit nimic fiind alungați,fotografiati ,apoi fiind pe langa cei de la ACL.Acestia, care zic ei fac totul pentru a câstiga alegerile,în realitate nu fac nimic,iau bani de la unii sau alti si apoi se afiseaza langa câstigatori impăunăndu-se cu meritele altora.Prin oras vorbrsc ca au primit saci de bani de la o parte sau alta si ca ei au pus primari,viceprimari,consilieri care apoi le sunt datori.

  Comentariu by fn — 17 noiembrie 2014 @ 19:44

 4. Asan asta e vazut foarte des la Primarie, la etajul unu, primul birou pe dreapta, poate vrea sa se angajeze, ca nu trebuie sa ai scoala multa

  Comentariu by logadi — 17 noiembrie 2014 @ 19:55

 5. PSD cu marele Iorgus au castigat detasat in ambele tururi la sectia de la Baraci.Deci cine a dat?Intrebati in zona de: Rafet,Ciobanel Marius,Piciu,Petcu,Sapte,Moxu si Chinezu.Porci,pachete si alte alea,stie toata lumea Iorgus a platit,inclusiv pomenile si logodnele din ultima luna.Degeaba,restul orasului s-a pisat pe ei,din nou.

  Comentariu by V-au spart,din nou — 17 noiembrie 2014 @ 20:39

 6. Angajat al Primăriei Mangalia, șofer de taxi electoral « Mangalia – politica locală
  agskccwyh
  gskccwyh http://www.g3z6fo1pt1647v2w7l93a393c95ptsvas.org/
  [url=http://www.g3z6fo1pt1647v2w7l93a393c95ptsvas.org/]ugskccwyh[/url]

  Comentariu by gskccwyh — 16 ianuarie 2015 @ 14:06

 7. Faptul ca Asan este vazut destul de des nu inseamna ca sta bine cu puterea ci dimpotriva ca nu reuseste sa rezolve problemele. Ca tot veni vorba , in alegerile astea sunt si niste reguli nescrise , cand alergi pentru vreun candidat voluntar , ti se va da rasplata. Cand alergi pe bani … nu mai ceri si altele. Vad ca mai exista lume care inca nu stie.

  Comentariu by Babay — 16 ianuarie 2015 @ 19:37

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress