Politica locală

14 noiembrie 2014

Cine şi cui îi face campanie ? Scrisoare deschisă către locuitorii Mangaliei.

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:39

scrisoare_deschisa

6 Comments

 1. Sunt de acord cu textul de după Dragi prieteni. Până acolo nu este decât o auto campanie electorală, în care o mare realizare este reducerea numărului de câini fără stăpân. Cei care doreau să-l voteze pe Johannis, o vor face cu sau fără această scrisoare. La fel e valabil şi pentru susţinătorii lui Ponta. Pentru cei care sunt nehotărâţi şi nu-l îndrăgesc pe mincinos, poate apărea o dilemă. S-ar putea să voteze tocmai invers ca în îndemnul scrisorii.

  Comentariu by lucian visa — 14 noiembrie 2014 @ 16:59

 2. In Mangalia, cel putin, aveti mare dreptate, multi vor vota invers pentru ca-l asociaza pe IOHANNIS cu radu, pacat!
  ,,Orice pastor are nevoie de un berbec sa conduca turma, de nu,trebuie sa faca el insusi pe berbecul…

  Comentariu by logadi — 14 noiembrie 2014 @ 22:05

 3. Așa este. Se va vota în ciuda lui Radu!

  Comentariu by daria — 15 noiembrie 2014 @ 19:26

 4. Înţeleg îndemnul jumătăţelului dar nu pricep motivul, justificarea. Asocierea mi se pare forţată şi are ca efect mânjirea imaginii sasului. Stângăcia sasului s-a dovedit a fi acută. V-a primi doar voturile celor care vor musai o schimbare. Din nefericire cei care vor căldurica moleşitoare a lenei şi satisfacţia furtişagului mărunt la porţie ori cântar sunt majoritari. Deja îmi miroase a eşec demersul sasului. Nu are oameni valoroşi în preajmă ca să inspire siguranţa unei mâini de fier disciplinate.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 15 noiembrie 2014 @ 21:58

 5. Oooooo a aparut in oras si Victor Manea deputatul din colegiul nostru.Unde ai fost pana acum d-le deputat?In campania precedenta (europarlamentare)ai fost ocupat cu organizarea alegerilor.S-a vazut ce rezultat excelent ai obtinut ,ai fost schimbat de la conducerea organizatiei PNL Constanta Individul acesta pare cand simte mirosul banilor,l-a mancat de bani pe Radu la localele din 2012 fara sa faca nimic(aproape nimic).Acest individ este auto declarat sustinator infocat al lui Crin,iar mai acum catva timp sustinea ca Iohannis este un impostor.La sustinut pe Stolojan in detrimentul lui Tariceanu,pe Tariceanu impotriva lui Crin si pe Crin impotriva lui Iohannis.Iar apoi a fost sluga celuilalt,un profitor care nu aduce nici 30 voturi ,nici familia si neamul său nu la votat.Noroc la Mangalia cu Radu Cristian cu…….Vucea,Raim,Sinan,Griguta sa.,care i-au adus voturi multe si ca a candidat sub sigla USL ca altfel nu se apropia de Camera Deputatilor la nici 1000 km.Nu stiu cati deputati PNL erau astazi parlamentari (vezi Dragomir care in primul tur al prezidentialelor nu a putut sa-l bata pe Ponta nici la el acasa ,la Istria)

  Comentariu by fn — 16 noiembrie 2014 @ 9:53

 6. http://www.sport.ro/liga-1/incredibil-mesaj-halucinant-al-primarului-craiovei-dupa-alegeri-proiectul-noului-oblemenco-anulat-sa-se.html
  Lavinia Sandru & Co.

  Comentariu by nabuco — 17 noiembrie 2014 @ 11:55

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress