Politica locală

13 noiembrie 2014

SCRISOAREA DESCHISĂ A LUI MIHAI ŞORA DIN REVISTA 22

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 11:41
Dragii mei prieteni,
Citind acest articol, veţi înţelege cât de periculoasă este venirea lui Victor Ponta la putere, cât de periculoasă este ascensiunea lui politică.
Victor Ponta este pupilul lui Ion Iliescu. Este continuatorul legitim (şi legitimat) al lui Ion Iliescu.
Cu un Victor Ponta Preşedinte al României, ne îndreptăm spre o Românie a furtului generalizat, o Românie a imposturii guralive şi dezordonate, o Românie a incompetenţei şi a neruşinării, în care oameni fără nicio calificare, oameni care şi-au cumpărat sau au furat diplome universitare – ajungând, astfel, în poziţiile-cheie ale magistraturii, ale mediului academic, economic sau politic –, aceşti oameni corupţi, lipsiţi de scrupule, lipsiţi de caracter, se vor afla la cârma ţării noastre, mai exact:
LA TOATE CÂRMELE ROMÂNIEI.
Ieri am împlinit 98 de ani.
Şi ştiu, pentru că am traversat secolul trecut – cu tot ce a avut el bun şi rău, miraculos sau distrugător –, ştiu ce înseamnă atât fascismul, cât şi comunismul. Pe amândouă le-am trăit pe pielea mea. Din amândouă am scăpat cu viaţă: fără să-mi vând sufletul nimănui, deşi „ofertele“ au fost multe şi subtile, inclusiv în anul 1990, când am devenit, în primul guvern liber, de după 1989, ministrul Educaţiei şi al Învăţământului, funcţie în care am rămas timp de şase luni, adică exact PÂNĂ LA MINERIADE, până când am văzut cu ochii mei ce se petrecea în Piaţa Universităţii şi am decis să părăsesc guvernul condus de Petre Roman.
Ştiu, aşadar, ce ar putea însemna un Victor Ponta la cârma acestei ţări.
De aceea – TOCMAI DE ACEEA –, încă din primul tur de scrutin, l-am votat pe domnul Klaus Iohannis.
De aceea îl voi vota pe domnul Klaus Iohannis şi în turul al doilea, duminica viitoare, în ziua de 16 noiembrie 2014.
Vă îndemn şi pe voi, oameni cu scaun la cap şi cu sufletul întreg, să mergeţi la vot şi să-l votaţi pe Klaus Iohannis: fără alte „rezerve“ sau „dileme“, complet sterile în acest moment.
Copiii voştri vă vor fi recunoscători.
MIHAI ŞORA
Bucureşti, 8 noiembrie 2014

4 Comments

 1. nu ponta

  Comentariu by lucian visa — 13 noiembrie 2014 @ 15:54

 2. http://www.replicaonline.ro/premierul-italiei-a-venit-la-o-dezbatere-televizata-din-romania-pentru-a-l-sustine-pe-victor-ponta-197000/
  +
  http://www.corriere.it/cronache/14_settembre_18/indagato-padre-matteo-renzi-44a68fd0-3f30-11e4-97e5-7c54525b65fe_print.html

  = „cine se aseamana se aduna” !

  Comentariu by nabuco — 14 noiembrie 2014 @ 12:54

 3. La comentariul #54 de la:
  http://lucianvisa.wordpress.com/2014/11/05/radu-banciu-ce-spectacol-grotesc-a-ajuns-politica-romaneasca-daca-udmr-si-prm-impart-acelasi-ciolan-de-a-doua-zi/#comments
  Am fost „invitat” sa comentez dar „agenturili” au sters comentariul „aritmetic”:
  A (http://www.replicaonline.ro/premierul-italiei-a-venit-la-o-dezbatere-televizata-din-romania-pentru-a-l-sustine-pe-victor-ponta-197000/)
  +
  B (http://www.corriere.it/cronache/14_settembre_18/indagato-padre-matteo-renzi-44a68fd0-3f30-11e4-97e5-7c54525b65fe_print.html)
  =
  C (cine se aseamana se aduna ?)

  Comentariu by nabuco — 15 noiembrie 2014 @ 10:08

 4. D-le Sora se spune ca oamenii in virsta sunt intelepti,cred ca nu sunt primul care va spune ca atunci cind ati fost ministru masurile luate au distrus invatami8ntul rominesc,mai ales masura de a titulariza suplinitori si aducerea lor in marile orase,masura ce a dus la scaderea nivelului instruirii si continua sa-si faca efectul si astazi.Si multe alte masuri sugerate de cei interesati,fara ca d-voastra sa stiti despre ce e vorba deoarece invatamintul pentru d-voastra era complet strain.

  Comentariu by doru — 16 noiembrie 2014 @ 13:24

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress