Mangalia – politica locală

20 mai 2020

Primarul Mangaliei, Cristian Radu: 80-90 de hectare înstrăinate din pădurea Comorova sunt acum în proprietatea fostului primar

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 16:54

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a fost invitatul Focus Press la un interviu pe tema situaţiei din Pădurea Comorova, dar nu numai. În contextul acestei discuţii, edilul a făcut referire la anul 2000, când primar era Zanfir Iorguş. Fără a-i pomeni numele fostului primar, Cristian Radu l-a acuzat că este artizanul unei situaţii care a condus la pierderea a sute de hectare de teren în pădure, dar nu numai.

Cristian Radu a explicat cum, în anul 2000, peste 500 de hectare de teren din Pădurea Comorova au trecut în proprietatea municipiului Mangalia, prin hotărâre de guvern. Câteva zile mai târziu, aproape 300 de hectare din acest teren este trecut din proprietate publică în proprietate privată. Terenul ajunge să fie pus ipotecă accesoriu în contul unor datorii ale municipalităţii şi, evident, să fie pierdut. Unul dintre privaţii care a intrat în posesia unei suprafeţe de teren în pădure amenajează acum un parc de distracţii. Edilul susţine că tăierile sunt de fapt înlăturări controlate ale unor arbori, sub supravegherea Ocolului Silvic. Dar, subliniază Cristian Radu: “Acolo este un privat!”. Tot Radu a afirmat: “80-90 de hectare din terenul înstrăinat din Pădurea Comorova a ajuns acum în proprietatea fostului primar”.

În cadrul aceluiaşi interviu, Cristian Radu a făcut referire şi la consilierul local Nicolae Moroianu, despre care a spus că “este un individ despre care nu ar trebui să mai vorbim, că ne ocupă timpul degeaba”. “Să spună cu ce se ocupă el. Unde a fost în perioada pandemiei, când angajaţii de la Social duceau alimente şi ajutau persoanele în nevoie?”, a mai spus Radu, iar seria declaraţiilor pe această temă nu se opresc aici – însă vă invităm să urmăriţi întreg materialul VIDEO!

MAi adăugăm că discuţia a cuprins şi precizări despre proiectele cu fonduri europene, cele 17 străzi care se asfaltează, cât şi un mesaj important pentru investitori, legat de taxa de promovare.

A.C., focuspress.ro 18.05.2020

37 Comments »

 1. Așteptăm punctul de vedere al lui Ioguș și al lui Moroianu pentru că pe lângă câteva adevăruri clare, au fost și multe minciuni.

  Comentariu prin lucian visa — 20 mai 2020 @ 17:38

 2. Primarul ăsta este execrabil!
  Cui a dus primăria hrană caldă? Pentru că nu a dus nici celor care erau înscriși la cantina socială. Erau înscriși după o anchetă socială, care a concluzionat că au nevoie să supraviețuiască.

  În 2 luni de Stare de Urgență, au dus o singură dată 1 kil de cartofi, niste morcovi, un sfert de țelină, ceapă și o pungă de pulpe congelate. Achiziția se vede pe SICAP, au cumpărat de la Cellmar.

  Comentariu prin Mentalistul — 20 mai 2020 @ 17:46

 3. Era și Radu în echipa care împărțea hrană ?

  Comentariu prin lucian visa — 20 mai 2020 @ 18:40

 4. Ce fatau botoxat are

  Comentariu prin Anonim — 20 mai 2020 @ 21:20

 5. In comentariile din ziarul Replica la articolul referitor la investițiile din piața din Mangalia am aflat cu stupoare de datoriile extrem de mari ale Consiliului Local Mangalia și ale primariei Mangalia păstorită de navetistul Cristian Radu și așa am scormonit și am aflat ca este perfect adevărat …după îndelungi procese ce s-au derulat între primaria mangalia/ CL Mangalia și defuncta Callatis Therm SA ce au ajuns pana la ICCJ vezi link iccj:( https://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=3600000000040151 ) primaria a pierdut tot ce se putea cu aceștia vezi și link tribunalul Cta: (http://portal.just.ro/118/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11800000000165972&id_inst=118 ) …ceea ce la o simpla socoteala ne duce la o suma deloc neglijabila de peste 20 mil lei adică peste 5 mil de euro…din ce va plati primaria mangalia…marea majoritate a agenților economici au primit deja poprirea pe suma datorata de primarie și anume puțin peste 8 mil lei…vedem ce va urma! Problema este ca CL Mangalia nu este informat de aceasta situație …iar primarul face tot felul de artificii ptr ascunderea adevărului…totuși acesta este un apel către consilieri ptr a face ceva concret și a cere dezvăluirea adevărului…și scăparea de insolventa care ne paste!!!! Din cele peste 22 milioane încasate anul trecut pe final de 2019 ce a facut cu banii “piticul botoxat” de a acumulat in acest început de an 2020 datorii la polaris, goldterm, raja, callatis therm și enel de peste 30 milioane lei…din ce o sa-i plateasca…Domnilor consilieri dormiți!? Cereți situatia creanțelor și a proceselor pierdute de primaria mangalia…nu dormiți pe voi! Radu Cristian isi umple sacii și pleacă la Constanta împreuna cu toata echipa lui, iar voi veți rămâne sa dați ochii cu cetățenii?! Or sa va bată obrazul ca aduceți orasul la sapa de lemn daca onor acest primar va conduce ca pe orbi!? Deschideți ochii pentru ca veți plati…țineți minte ce va spun!!!

  Comentariu prin Veritas — 20 mai 2020 @ 21:58

 6. Alo mincinosule!!! Domn primar…Cristian Radu…navetist spagangiu de meserie…ce facem domnule…cu transparenta….publicați HCL și procesul verbal pentru ședința consiliului local mangalia din 30 Aprilie 2020…toata lumea stie de manglele cu vânzările erau 102 proiecte pe ordinea de zi…plângerea penala este pregătită….oricum nu scapi de poarta alba?! Ești mânjit pana peste cap…cum sa aduni datorii cu mult peste posibilitățile bugetului primariei?! Nu ești întreg la minte!!!!

  Comentariu prin Iluminati — 20 mai 2020 @ 22:13

 7. @5,@6- Pentru consilieri e simplu si nu sunt la prima „abatere”-isi pun o pancartă de gât: For Sale…si schimba culoarea ciumei ! Mai grav- ba chiar apocaliptic- este ca aceasta pancartă sa se puna la intrarea în oraș (sechestru) ! Pe ce se bazează? Probabil pe exemplul…turmei :https://evz.ro/scenariu-apocaliptic-pentru-romania-peste-jumatate-din-orase-in-faliment.html

  Comentariu prin I.S — 20 mai 2020 @ 23:19

 8. Pt. #7
  https://romania.europalibera.org/a/romania-are-cea-mai-mare-crestere-economica-din-ue-in-primul-trimestru-din-2020-/30614052.html
  … cincinalu’!

  Comentariu prin nabuco — 21 mai 2020 @ 8:59

 9. ⚠️ Se taie copacii în pădurea #Comorova #Mangalia

  ‼️ Acest subiect a stârnit o serie de dezbateri la noi, în Mangalia. Până în momentul de față, nu avem niciun fel de clarificare despre ce se întâmplă aici. Primarul tace și transformă tăcerea lui în atacuri irelevante, mincinoase și nefondate.

  Subiectul legat de pădurea Comorova nu va rămâne astfel, căci actualul primar este obligat să explice ce se întâmplă acolo, cu documentele pe masă. Nu pentru mine, Nicu Moroianu, ci pentru oamenii din Mangalia, care astăzi trăiesc acolo, care vor trăi și mâine și poimâine, în orașul în care copiii lor vor crește. Pentru ei, navetistul de la primărie este obligat să explice. Subiectul legat de pădurea Comorova este unul sensibil, pentru că ascunde anumite jocuri și interese, contracte despre care nu se vorbește nimic, mai ales că metrul pătrat a fost închiriat cu 0,5 bani, adică mai ieftin decât o pâine.

  Oamenii din Mangalia trebuie să știe că, pentru actualul primar, nu există pădurea Comorova, ci acolo este doar vegetație forestieră. Este scuzabil, pentru actualul primar, că nu vede pădurea din cauza copacilor.

  Cu alte cuvinte, primarul și ortacii lui din Consiliul Local pot face orice și oricând acolo. La Mangalia, primarul s-a obișnuit ca, de câte ori apare în spațiul public, să dea vina pe foștii primari, în timp ce uită că el este primar de 8 ani. Se pare că timpul petrecut prin saloanele de înfrumusețare și în fața oglinzii îi dau impresia că trăiește mereu în adolescență, uitând de responsabilitățile care îi revin, ca primar.

  ⏳ Zilele sunt numărate. Oricât ai asfalta și ai împărți ziare electorale, acestea nu vor acoperi minciunile, obrăznicia și nenorocirea pe care o lași moștenire acestui oraș.

  ⏰ Tic-tac, tic-tac! Documentele vor vorbi despre faptele tale.

  Comentariu prin Anonim — 21 mai 2020 @ 22:37

 10. Domnule primar sunteti ca un tonomat prost…vorbiți in nestire…nimeni nu intelege nimic…dar eu știu ceva omul care nu te privește in ochi…te minte-n fata! Ce dracu era de văzut in sus…ca nu va inteleg…JUR!!! Sunteti și mincinos și prefăcut și extrem de periculos…sigur aveți carente de educație și sunteti prost crescut…dar lasati-ne cu balivernele astea…toate lucrarile in mangalia se facă doar de unii, ati prelungit contractul cu Polaris ilegal și stiti ce artificiu ati folosit… sunteti de 8 ani in primarie și in afara de razboi și uneltiri și conflicte când cu unii când cu altii…mergeți acasa la constanta… mai bine ptr sănătatea dumneavoastră mintala!
  Și apropo… daca aveați curaj când apăreți in ziare cu proiecte și articole plătite ca cel din replica…aveți curajul sa va asumați și critica și dați drumul la comentariile pe articol… așa veți cunoaste cu adevărat orasul, dar nu puteți ptr ca sunteti las!!! Va las linkul sa verificati… https://www.replicaonline.ro/primaria-mangalia-lanseaza-proiectul-gradina-culturala-callatis-431714/

  Comentariu prin Săracul individ — 22 mai 2020 @ 9:41

 11. Pt.10
  Contractul cu Polaris a fost,,legalizat” de procurorii care mi-au respins plangerea penala pe motiv ca fapta nu exista ,cu toate ca au fost incalcate legile.Int-un caz identic,la Constanta, in care s-au folosit aceleasi ,,artificii” a fost data o pedeapsa de 9 ani.Cum o fi posibil asta nu stiu.
  Nu trebuie sa va mire minciuna,ura si ranchiuna pentru ca ele sunt permanent pe masa primarului.Am uitat mai este ceva permanent in primarie :promovarea PENALILOR in functii de conducere.

  Comentariu prin VUCEA DAN — 22 mai 2020 @ 23:14

 12. https://www.dezvaluiri.ro/adevarul-despre-padurea-comorova-o-vesnica-tema-de-campanie/?fbclid=IwAR07SRa4k-74ALn02G6ZIcfU3K4Xidm-a472ZqqnaHpIk5nRNQ9BbaHKwzs

  Comentariu prin Anonim — 22 mai 2020 @ 23:26

 13. În primul rând, slabă prestația lui Iorguș și Moroianu, iar PSD nu ii ajută cu nimic. Nici nu-i va ajuta.
  Tase, Ciobanel și Maganu fac campanie pe față lui Radu. Dar nu am să înțeleg expresia asta: „Ce a făcut Radu în două mandate, nu a făcut Tusac într-un mandat!”. Ca a furat Radu mai mult, știm. Dar unde w logica expresiei?
  Noul lor slogan vi l-am spus „Întotdeauna au fost două forțe în orașul ăsta. S-a băgat Ozzy să strice tot.”
  Nu mi-a păsat de persoana lui Iorguș. M-am intalnit cândva odată cu el prin 2016, cu 3 luni înainte de alegeri. I-am spus că nu-l sprijin penrru în meseria mea una din specializări este să citesc oamenii. Iar el nu mai e Iorguș din 2.000, care mi-a oficiat la starea civilă, a pățit p frustrare în viața lui care l-a transformat într-un om rău și închis. Cred că i-a rămas pe creier, pentru că acum umblă prin oraș cu o politică pe care nu a schilbat-o în 24 ani: le spune la biserică, la obor (înainte de pandemie), la vie…că aș fi un instabil, ca sunt un interlop, ca sunt omul lui Beinur, ca duc femei la produs și sunt un bătăuș… Și ce mult suferă el pentru cei care s-au înhăitat cu mine.

  Radu a preluat tema lui Colgate: nu îl băgați în seamă pe Ozzy pentru că îi creșteți notorietatea. Temă preluata și de cei câțiva ai lui Iorguș, inclusiv Vișa care cu insistență pretinde „Lăsați-l pe Ozzy, întoarceți-vă la subiect!”.
  Hai să ne întoarcem la subiect atunci:
  Subiectul Comorova e vechi. Din 2016 se tot taie in Comorova, am dat în presă, s-au făcut filmări cu drona, am chenat Garda de Mediu din Constanța, mi-a trimis adresa ca primaria toaletează niste copaci. Stiam ca raportul o sa-i fie favorabil, comisarul garzii dd mediu a fost coleg cu Angelescu când lucrau amandoi la telebiziunea lui Strutinski. Dr aceea am chemat si Garda Forestieră din Bucuresti in aceeadi zi. Sa vezi contradicție: Garda de Mediu Constanta mi-a trimis raportul controluluo care a constatat ca primaria toaleteaza niste copaci, iar pentru pământul furat a primit amendă; iar Garda Forestieră mi-a trimis raportul ca a descoperit peste 300 de cioate proaspete de pomi taiati la înălțimea de 1 metru, în majoritate nuci japonezi, care sunt protejați, și au făcut plângere penală. Au fost prinși niste amărâți de la Cotu Văii, tată și fiu, care au primit acordul de la șeful politiei locale (Angelescu M.) să taie, li s-au facut dosare penale. Ăstora li s-a permis sa stea in cladirile parasite de langa jandarmerie.
  Din timp in timp subiectele cu taierile au apărut în presă, iar eu m-am luat de Caracostea de la PSD, uns director la Neptun-Olimp, in timp ce eram la PSD. Caracostea, care e un fel de rudă cu Țuțuianu, presedintele CJC.
  Dar subiectul cu Comorova a fost scos acum cu alte motive (dacă unii încă mai sunt în negație că Iorguș s-a înțeles cu Radu, e problema lor!), Radu nu își respectă înțelegerea cu Iorguș și presează cu dosarul Comorova, cele 52 de ha date ilegal lui Avramescu, către Astra Imobiliare. Vândute cu 500.000 de dolari unei firme de imobiliare, pe numele unei fete de 18 ani (atunci). Care firma de imobiliare a vândut imediat lui Astra Imobiliare cu 9.000.000 de dolari. Normal că nu mai e pădure în proprietatea lui Iorguș. A fost un tun de 8,5 milioane euro. Ca sa te judeci pentru recuperarea prejuduciului, cautiunea s-a ridicat la 800.000 lei si timbrul fiscal pe la 375.000 lei. In conditiile cu o primarie plina de datorii facute de Radu Cristian, Iorgus era sigur ca municipalitatea nu va decide sa se plateasca acesti bani. Iar sumele exorbitante cu Callatis Therm sunt o alta intelegere intre ei, pe milooane de euro.
  În 2019 s-au platit cautiunea și timprele fiscale, a pornit o actiune la denuntul lui Radu Cristian, astfel l-a adus pe Iorguș la ascultare. Prin Stroe s-a facut înțelegerea, care nu a pierdut ocazia sa îsi facă jocul. Nu am fost de acord cu asta, de aici s-au rupt ambasadele intre mine si Stroe. Lui Stroe si PSD le convin mai mult cu Radu primar, decat cu un primar pesedist. Dacă vă zic ce lucrari si ce plati s-au facut prin Goldterm către firme de casă asociate RAJA, o să înțelegeți cum a ajuns gigacaloria la 500 lei.
  Apoi, pentru a liniști și a folosi echipa PSD Mangalia, iată si um contract de transport local in valoare de 1 milion de euro. In conditiile in care aveam un proiect european cu autobuze electrice. Normal ca am sesizat și au trebuit să modifice contractul. Pentru că era o nebunie: semnezi proiectul european și să zicem că îl faci, transportul devine instituționalizat, conform normelor UE. Dar ulterior ai facut si un contract de transport cu o firmă, pe 6 ani. Ce faci? Dai banii europeni înapoi? Contractul cu firma trebuie plătit, oricum, orice instanță ar decide plata contractului și chiar despăgubiri. Aceasta fiind o asigurare pentru cei implicați că vor primi bani din buget dacă îl sprijină pe Radu să iasă iar primar. De aici tot zvonul că si-a „aranjat” să fie primar încă un mandat. Negocierea a fost ca PSD sa primească 5% din bugetul local. Boul ăla de Colgate se laudă peste tot cu această negociere „Ce, nu e bine? Ia PSD 5% și rămânem noi cu 95%!”. Plus că rămân prieteni. Radu ia șpaga din oraș prin cei de la PSD. Exemplu: Primește cineva veste de la Poliția Locală să se ducă la Briceag pentru că îl așteaptă Radu să cadă la pace cu șpaga. La masă așteptau: Radu, Tase și Ciobanel. Radu pleacă să nu fie martor și zice: intelege-te cu Tase și Ciobanel. Acum își fac reclama prin oraș: vrei să rezolvi ceva cu primăria? Negociază șpaga cu Tase.
  Pe partea cealaltă, grupurile de interese de la Constanța vor toate lucrările din Mangalia. Ambii candidați, Radu și Moroianu, vor da lucrările către grupul de interese. Dacă nu ați priceput-o, doar uitati-va la hora unirii de la conferința de presă organizată de Tase.
  Intrebare: De ce la conferința de presă nu au spus că Moroianu s-a înscris în PSD? De ce prefectul nu ia act că Moroianu este membru PSD, dar e încă consilier ALDE? Legea spune că dacă te-ai înscris într-un partid, pierzi automat calitatea de membru la orice alt partid. Tot legea spune că dacă nu mai ești membru de partid pe lista căruia ai candidat, pierzi funcția de consilier local. De ce nu au făcut PNL sau PMP, ori altcineva vreun memoriu în acest sens?

  Vai ce schimb de replici de fațadă, doar pentru a distrage oamenilor atenția de la a treia forța la care „cele două forțe care s-au înțeles între ele” nu se așteptau: Ozzy!
  Pentru că vin cu forță. Am demonstrat că în scurt timp pot schimba raportul de forțe. Nici nu auziseră pensionarii de mine, în cele 5.000 de voturi ale pensionarilor nu existam. Erau împărțite între Radu care a lucrat 4 ani cu prime și „La Mulți Ani!” în pensionari. La fel și Iorguș, tot în pensionari, dar mai puțini pentru că ai lui au murit vreo 7.000 în ultimii 12 ani. La fel și PSD, la pensionarii pe care îi interesează doar dacă le urcă pensia.
  Au realizat că am fost capabil ca într-o lună să devin speranța pensionarilor dacă vreodată vor ajunge în situație grea. În ultimele zile, în afara de mâncare le-am asigurat și medicamentele. O să înființăm o clinică mobilă gratuită pentru pensionari, cu specializări la care nu găsim medici în Mangalia: ortoped, cardiolog etc. „Dau din casă” poate mă copie cineva, cum mi-au copiat proiectele si declarațiile, să câștige bătrânii mai mult.
  Chiar și în interviul video, primarul a preluat tema „Nu a dus mâncare la bătrâni cu socialul”. Nu a dus socialul, dar a văzut că tema prinde și a copiat-o, prin minciună să dea impresia că primăria a facut-o. Slab, băi Radule, ai dat dovadă de ipocrizie!
  Subiectul la care vrea Vișa să ne întoarcem este un teatru ieftin cu scop de manipulare, la care participă în înțelegere toți cei care sunt citati cu declarații. Interviurile lui Alexandra, mercenarul de imagine al lui Radu, au acest scop.
  Mi-e lehamite să continui cu a spune lucrurilor pe nume, chiar nu-mi pasă de baletul lor prost. S-au prins că totul li se năruie.
  Pentru ce au încercat regii cu bătăuși, pentru ce m-au căutat Ciobănel și Maganu, cu metode de interlopi să mă amenințe. Aaa, le moare contractul de 1 milion de euro?
  Nu știu cum să înțeleg că Leo și Moroianu s-au băgat în postura de păcălici. Probabil din loialitate pentru Iorguș, pentru libertatea lui. Asa s-a vândut Iorguș, pentru libertatea să. Sa fie achitat de o condamnare. Plus că este amenințat cu dosarul de 52 ha, cu tunul de 8,5 mil dolari. Chiar dacă ar candida, nu are vreo șansă să câștige. Nici el nu vrea să câștige, din pușcărie nu poti conduce Mangalia. Singura rațiune de a candida este să nu câștige și să ajute pe Radu să câștige. De aceea vrea să prindă Moroianu mai multă notorietate, să rupă voturile împotriva lui Radu. Dar Moroianu e slab, nu are nici notorietate, nu are nici cunoaștere, nu se pricepe în administrație publică și face aceeași politică iorgușistă cu care Iorguș a pierdut până și în fața unui neica nimeni ca Tusac. Diferenta intre Moroianu și Paris este că Moroianu este consilier local de 4 ani, iar de la asta îl cunosc mai mulți decât le Paris. Sunt 34.000 de cetățeni cu drept de vot în Mangalia, din cate 20.000 vin la vot. Din aceștia, 19.000 nu au auzit și nu-l cunosc pe Nicu Moroianu. E un cal mort.

  Ăștia ai lui Radu se bucură de situația aceasta, dar se bucură degeaba. Pentru că voturile pe care le pierde PSD prin Tase, Ciobanel, Maganu, Moroianu, Leo, Iorguș nu se duc la Radu, se duc la altul.
  Radu e terminat de 2 ani și terminat rămâne, indiferent ce se va întâmpla. A depășit pragul acela din care nu se mai intoarce nimeni înapoi.

  Comentariu prin Mentalistul — 23 mai 2020 @ 10:00

 14. Bravo Mentalistule …dacă te duceai la Românii au talent cîștigai premiul NEBUNUL ANULUI 2020 ! Rîde tot orașul de tine . Mai bine zi dacă ai ceva de calitate azi .

  Comentariu prin Anonim — 23 mai 2020 @ 12:48

 15. S-a trezit drogatu …..greu dar s-a trezit puturosul

  Comentariu prin Anonim — 23 mai 2020 @ 13:04

 16. Pt. #13
  https://www.cotidianul.ro/dezastru-in-cultura-de-pepeni-de-la-dabuleni/
  Nori negri pentru partide si candidatii de conjunctura pentru praduiala …

  Comentariu prin nabuco — 23 mai 2020 @ 15:46

 17. Vezi ca se deschid salile de pacanete. Intoarce-te la treaba si lasa-ne ca ne-ai plictisit.

  Comentariu prin Anonim — 23 mai 2020 @ 15:59

 18. Pt.13
  Mai Ozzy sa stii ca in 2012 pe Radu Cristian nu il cunostea nici 100 de persoane.Pe Moroianu daca il cunosc 1000 persoane este foarte bine pentru inceput.

  Comentariu prin VUCEA DAN — 23 mai 2020 @ 22:56

 19. Pt.13
  Ozzy tu candidezi sau ii faci campanie lui Radu?Dupa ce ne spui parca i-ai fi luat locul lui Colgiu.

  Comentariu prin VUCEA DAN — 23 mai 2020 @ 23:01

 20. Cam câtă ipocrizie poți să dai dovadă când adevarul este ca in 2012 ai facut campanie lui Radu Cristian, de ne-am procopsit cu un nemernic?
  Iar acum vrei să te cred că cei pe care îi sprijini sunt cei buni?
  Ai fost cu ei când ai avut de câștigat interese personale, iar când nu v-ați înțeles ai facut opoziție din răzbunare.
  Eu fac opozitie oricărui lucru rău pentru Mangalia. Inclusiv celor care ajută grupurile de interese de la Constanța să pună mâna pe conducerea Mangaliei.
  Dacă vă câștigă Radu, ori dacă va câștiga Moroianu, același grup de interese va devaliza Mangalia cu lucrările date clientelei politice din afara Mangaliei.
  Ți-o vor trage așa cum ți-a tras-o și Radu.

  Cine mă atacă abject si mincinos să îsi asume că în campanie il spulber. Fie că se cheama Radu, Iorguș, Moroianu sau Candidatu’ lui Pește. Nu trebuie decât să spun și să promovez adevarul.
  Nu-mi da dumneata lecții de morală, că nu ești în măsură, ai mințit poporul Mangaliei ca Radu ar fi mai bun ca Ioeguș, ca să-l votăm pe Radu.

  Comentariu prin Mentalistul — 24 mai 2020 @ 3:55

 21. Vucea ești doar o scrumieră pentru Ozzy.

  Comentariu prin Anonim — 24 mai 2020 @ 8:05

 22. Pt. #21
  https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.bii.android.app.smam&hl=en

  Comentariu prin nabuco — 24 mai 2020 @ 13:45

 23. Nene Vucea te rog să îl lași în pace pe Ozzy mai ales că în perioada asta de campanie omul trage pe nas de două ori mai mult ca de obicei . Omul este deja primar cu sediul la Prana Pizza . Este în război cu toată lumea de cînd are nasul roșu de atîta praf .

  Comentariu prin Anonim — 24 mai 2020 @ 14:41

 24. Chiar se droghează acest Menabit ? Am auzit și eu că s-ar fi drogat și înainte cînd lucra prin vamă la barieră . De ce nu îl ajută și pe el cineva și să îl ducă la o clinică specializată . Este păcat de sănătatea lui

  Comentariu prin Anonim — 24 mai 2020 @ 14:45

 25. Nu se droghează cu prafuri pt că sunt cam scumpe dar mai fumează cite o legală ….ce este așa grav pînă la urmă

  Comentariu prin Anonim — 24 mai 2020 @ 16:43

 26. Pt. #1
  https://www.romaniacurata.ro/padurile-romaniei-sub-asalt-3-milioane-de-hectare-pierdute-valoarea-taierilor-abuzive-5-miliarde-de-euro-raport-al-curtii-de-conturi/
  &
  https://www.romaniacurata.ro/afaceri-cu-bani-publici-ce-au-vandut-statului-candidatii-la-parlamentare-de-la-brazi-la-constructii-si-salubrizare-de-sute-de-milioane-de-euro/

  Comentariu prin nabuco — 24 mai 2020 @ 21:27

 27. Mai Ozzy diferenta dintre mine si tine este ca tu visezi numai la castigat interese personale(probabil mai mult ca sigur de aceea te vrei primar) pe care nu le-am avut niciodata si stii foarte bine asta.Nu vreau sa-ti reamintesc ce spuneai prin 2016 si 2017 despre PSD ,la ce visai si multe altele.Si da, l-am sustinut in 2012 pe Radu ,dezinteresat,ba am pierdut si niste bani, si cand am vazut ca nu are nicio intentie sa aplice programul(care era foarte bun) cu care a castigat alegerile si cum este incalcata legea in primarie ,am ales sa nu-l mai sustin.Tu si cu un prieten de al tau, prin aprilie 2016 ,la Clubul Nautic erai in barca lui Radu si sareai la gatul celor din opozitia de la acea vreme din CL.Nu cred ca mi-o va trage ca nu au dece pentru ca nici de la Radu (ei mi-au oferit)si nici de la altii nu cer nimic spre deosebire de tine care vrei cu totul altceva iar interesele tale se deosebesc total de ale mele .Tu ca si altii nu poti face ceva fara sa ai un interes si nu sa visez sa ajung presedintele vreunui partid cum vreai tu.Iti amintesti nu????

  Comentariu prin VUCEA DAN — 24 mai 2020 @ 23:34

 28. Pt.21 Expresia o foloseam eu si suna cam asa,,cand eu fumam tu nu erai nici scrumiera”Fi mai original.Si atentie,eu nu am fumat si nici nu fumez SORICIOAICA sau ZOMBI.

  Comentariu prin VUCEA DAN — 24 mai 2020 @ 23:39

 29. Vucea, ai intrat în delir?
  Poti povesti despre lucruri întâmplate. Atunci când vorbești despre lucruri neîntâmplate, că ai tu așa o imaginație ce aș urmări eu fără să corespundă cu realitatea, e un delir al tău. Sau o răutate.
  Ei spun ce ai facut, tu pretinzi că știi ce voi face. Ca și cum ai pretinde că ne ghicești în cafea numerele de la lotto!

  Eu fac politica bună, cea care ajută oamenii. Pe cine ați ajutat voi concret vreodată?

  Comentariu prin Mentalistul — 25 mai 2020 @ 9:45

 30. Și asta pentru cretinul care insistă cu drogurile: Îi știu pe cei din politică, care mai trag câte un cui. Iar ei știu că eu nu îmi permit o aritmie în tensiunea arterială. Asta pe de o parte. În afară de chestiunea medicală specifică, sunt dependent de adrenalină, ceea ce face organismul să respingă substanțele psihotrope. Nu mă simt bine dacă nu dețin controlul în a remarca toate detaliile și a le analiza.

  E prea mult pentru mintea ta. Dar știi că nu am nimic împotriva celor care fumează iarbă și mai știi că eu nu obișnuiesc din motive personale. Ti se pare un subiect cu care să mă denigrezi și crezi că prinde. Nu reacționez la minciuna aceasta pentru că tu faci cu ea să se apropie tinerii de mine.

  Chiar dacă sunt de principiul că ar trebui legalizate (văd că nu dăunează nimănui în Vama Veche), eu nu obișnuiesc. Pentru că așa sunt eu.

  Comentariu prin Mentalistul — 25 mai 2020 @ 10:04

 31. Vucea, abține-te de la scris. Ești ANALFABET!

  Comentariu prin nabucco — 25 mai 2020 @ 10:50

 32. Pt.29
  Ti-am acordat prea multa atentie si nu o meriti.Esti un chistoc.

  Comentariu prin VUCEA DAN — 25 mai 2020 @ 11:32

 33. Ești drogatul nr 1 din oraș dar te dai fată mare măi mincinosule . În vamă erai drogat seară de seară dar ne minți pe noi că ești dependent de adrenalină nu ? Tu ai adrenalină cînd îți înroșești nasul cu prafuri dl Ozzy cel MINCINOS. Hai sictir tătare

  Comentariu prin Anonim — 25 mai 2020 @ 12:45

 34. Pt. #31
  https://adevarul.ro/news/eveniment/exclusiv-doctorate-epoleti-lista-completa-1_580e3bf85ab6550cb8de2742/index.pdf

  Comentariu prin nabuco — 25 mai 2020 @ 16:24

 35. Ozzy are un nou program pentru tinerii orașului ..O LEGALĂ PENTRU TINE …

  Comentariu prin Anonim — 25 mai 2020 @ 16:28

 36. Partidul Ecologist are candidat la Primăria Mangalia un cetățean certat cu legea care nu are muncă , nu a realizat nimic pentru el pînă acum dar vrea să fie primar . UN DROGAT LA PRIMĂRIE DIN PARTEA PARTIDULUI ECOLOGIST . Sunt sigur că va fi alungat de acolo cînd vor afla ce hahaleră au pus să candideze .

  Comentariu prin Anonim — 25 mai 2020 @ 17:08

 37. Pt. #36
  https://evz.ro/fabrica-antibiotice-iasi-a-dat-lovitura-in-lupta-cu-coronavirusul.html
  vs.
  https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-who-hydroxychloroq/who-pauses-trial-of-hydroxychloroquine-in-covid-19-patients-due-to-safety-concerns-idUSKBN2311PG

  Comentariu prin nabuco — 25 mai 2020 @ 20:33

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress