Mangalia – politica locală

27 august 2018

O clasă de la Liceul Callatis din Mangalia, în pericol de desființare. Iată ce soluție s-a găsit!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:26

callatis

Bună seara!

Astăzi, am participat la ședința Consiliului de Administrație al Liceului Callatis, deoarece am fost solicitat de către părinți să intervin, în calitate de primar al orașului, în vederea găsirii unei soluții pentru ca elevii clasei a VI-a C să continue anul școlar la această instituție de învățământ. Inițial, conducerea liceului a propus desființarea acestei clase din lipsă de elevi, iar elevii transferați către alte unități școlare, efectivul fiind doar de 14 copii prezenți la clasă. În urma discuțiilor, de comun acord cu membri CA, s-a stabilit completarea numărului de elevi, până la 18, iar în aceste condiții actul educațional se va putea desfășura în condiții normale. Fiecare director al unei unități școlare este liber să managerieze activitatea școlii așa cum crede de cuviință, însă trebuie să țină întotdeauna cont de doleanțele elevilor și părinților, precum și de alți factori implicați în desfășurarea activității didactice. Mă bucur că s-a ajuns la un consens, iar peste puțin timp elevii vor începe noul an școlar în aceeași formulă, în aceeași instituție dragă lor. Întotdeauna voi susține actul educațional, accesul la educație și performanța școlară. Urez încă de pe acum tuturor cadrelor didactice din Mangalia, elevilor și părinților, mult succes în anul școlar care bate la ușă!

O seara frumoasa, in continuare!

FB Radu Cristian 24.08.2018

29 Comments

  1. Înseamnă că 4 consilieri locali de la PNL au fost trimiși la școală. Nu e rău.

    Comentariu by lucian visa — 27 august 2018 @ 16:28

  2. Doar ce am primit ordinea suplimentara: 2,5 milioane euro pentru reabilitarea grădinii de vară „Farul”.

    Comentariu by Mentalistul — 27 august 2018 @ 18:39

  3. Să poată cânta Cream în condiții optime. Eventual în turcă sau tătară.

    Cred că e normal, stațiunile arată minunat, mai ales în întuneric. Singura problemă a orașului rămăsese grădina Farul. Evident că totul va rămâne la un generos studiu de fezabilitate. Sper ca proaspeții școlari din CL să aprobe, nu să-i prostească școala. Dar cred în imunitatea lor.

    Comentariu by lucian visa — 27 august 2018 @ 18:50

  4. 2,5 milioane sa varuiasca gardul sa puna scaune noi si sa ia un proiector? De banii astia construiesc 10 gradini de vara noi. Cat mai rabdam asemenea jaf?

    Comentariu by Anonim — 27 august 2018 @ 19:54

  5. Se pare ca multa vreme, adică si dupa ce isi termina RC al doilea mandat.

    Comentariu by Marian Vasile — 27 august 2018 @ 22:20

  6. Pt 3:
    Cream și ceilalți artiști au fost aduși de comunitatea tătară. Nu cu costuri de la buget. O dati de garduri cu afirmația aia. Am adus și bradul de Crăciun, nu doar Bayramul.
    Au fost și artiști tătari și turci, dar am adus și pe Cream pentru toți, artistul principal am ales să fie român, originar din Mangalia. Nu i-am adus sa ne distrăm intre noi, puteam să o facem și în privat, ci pentru a bucura pe cei cu care trăim în bunăînțelegere, concetățenii noștri de orice etnie, religie sau statut social.

    Ai făcut politică cu afirmația dtale sau asa te adresezi fata de cei de alte naționalități?

    Comentariu by Mentalistul — 27 august 2018 @ 23:17

  7. Nu am putut citi pana la capat articolul intrucat mi au dat lacrimile!

    Comentariu by ipsi — 28 august 2018 @ 8:39

  8. Nu cumva in alte scoli sau desfiintat clase pentru a rezolva problema unor profesori de la Callatis?

    Comentariu by doru — 28 august 2018 @ 11:52

  9. Ptr. Mentalist: hai sictir!
    Acolo a fost o tiganie de nedescris! Sa va fie rusine!
    Si in plus, ca sa fie tiganiada totala, ati vindut subercurile facute cu bani luati de la buget. Suberecurile trebuiau impartite la spectatori, voi ati luat bani pe ele.
    Iar aia care a cintat -daca se poate numi asa – mai bine il aduceati pe Minune, Salam , tot aia.
    Rusine pentru oras! Dupa ce ca e saracie, s-a facut si tiganie!!!!!

    Comentariu by Anonim — 28 august 2018 @ 18:43

  10. Cine e doamna din poză ?

    Comentariu by lucian visa — 28 august 2018 @ 19:16

  11. Una cu sanii marisori.

    Comentariu by Garide — 28 august 2018 @ 22:29

  12. Si eu care imi faceam probleme ca am luat 100 de dolari pe un popic care e acum la fier vechi. Trei suruburi si niste fier offf ce viata.

    Comentariu by Seby — 28 august 2018 @ 22:31

  13. Pt 10:
    Eu spun ce a făcut comunitatea, nu ce a făcut primăria. Nu stiu ce a făcut primăria. Nu stiu pe ce s-a dus bugetul, ori dacă au cheltuit din el.
    Ce este drept, ne-au dat sonorizarea.
    Eu am fost spectator în tot evenimentul, cum am promis, ca să nu se panicheze cineva. Si-asa a sabotat cât a putut.
    Despre buget, intreaba Primăria. Cat despre șuberecuri plătite (in afara celor neplătite care s-au împărțit), scria acolo că sunt pentru nu stiu cine copil bolnav. Ingredientele au fost cumpărate de noi. S-au dat și gratis dimineata vreo 300, și seara vreo 300. Si geantik, și ce au mai avut. Dar s-au dat la ore fixe.
    Încă o dată: nu a fost din buget.

    Comentariu by Mentalistul — 29 august 2018 @ 1:27

  14. Scuze, comentariul precedent a fost pt 9.

    Comentariu by Mentalistul — 29 august 2018 @ 1:28

  15. te uiti la radu si la mister maistru militar sorin consilieru si-ti dai seama cit de mult le-a placut scoala…
    Mai sint citeva zile si incepe scoala, e de plins cum arata scolile si curtile…

    Comentariu by pop — 29 august 2018 @ 9:45

  16. DnuLe Visa comm Dvs de la ordinea 3 privind limba turca sau tătară cred ca e un pic cam depășit!
    Ati mai avut si in trecut comenturi legate de comunitatea musulmană….sper totuși ca nu faceți discriminări, indiferent de limba pe care o vorbim cu toții suntem cetățeni ai acestui oras si probabil si cetățeni romani (Mai sunt in oras si cetățeni de alte naționalități)

    Comentariu by Frdai — 29 august 2018 @ 16:12

  17. Ce tot spui OZzy??? Ce comunitate??
    Tu nu reprezinți comunitatea tătară!
    Din partea tătarilor esti mașaua celor care vor sa le intre deputatul si sa pună mana pe fonduri!
    Hai sa fim serioși, toata lumea stie ca esti cu alde Kenan, Evren si ceilalți certați cu Uniunea!!!!
    Cine a dat bani din Mangalia Pt eveniment???
    Din câte stiu eu de la CL vi s au aprobat 50.000 lei
    V-ati folosit de geamie si scena orașului sa va faceți voi campanie Pt “Organizația”aia obscura căci nu e înregistrată la Judecătorie (acel comitet se reorganizare)
    Cu privire la șuberek uri dc va ia cineva la bani mărunți veți descoperi ca nu ati respectat norme de igiena, nu ati avut o evidentă a încasărilor, bonuri si asa mai departe!!!
    Sa va fie Rușine ca v-ati folosit de geamie si oras pentru propaganda voastră!!!!!
    Lasa aburelile de doi bani pentru alte chestii aici stim cu toții ce s a întâmplat !

    Comentariu by Fedai — 29 august 2018 @ 16:19

  18. Dacă ai spume la gură nu inseamna ca e adevarat. Uniunea nu mai reprezintă demult comunitatea tătară. Pe Registrul de Evidență, UDTTMR mai are cca 800 de membri, din care 131 i-am mărit eu la Mangalia. Restul tătarilor până la peste 20.000 nu sunt in UDTTMR. Sute de ani nu au existat uniuni și tătarii au trăit fără.

    S-au alocat pentru eveniment 50.000 lei, dar Primăria nu a plătit niciun artist. Si nimic către comunitate. Primăria are Direcția Evenimente care organizează și gestionează bugetul, probabil a plătit pachetele acelea, pentru că noi nu le-am plătit. Oricum primăria are conturile poprite, deci blocate.
    Eu cu Evren, cu profesorii universitari, cu membrii fondatori, cu restul de tătari, ne vedem in continuare de ale noastre. Opusul iubirii nu este ura, ci apatia. Pur si simplu facem evenimente in continuare, pe cârca noastră, undeva trebuie să se adune și ceilalți 20.000 de tătari. UDTTMR face, dacă mai face pentru că ați pierdut și fondurile de la stat, intre membrii ei,exclusiv, cate 20 pe localitate. Ceilalți tătari, majoritatea, ne adunam intre noi si oricare tătar este binevenit, că este uniune sau nu. Au fost la eveniment și cei de la UDTTMR Mangalia, nu a fost vreun separatism. Dna Fichiran pusese monopol pe geantîkuri.
    Ca fapt divers, eu nu sunt in nicio organizație, nici UDTTMR, nici în comitetul de reorganizare, chiar dacă în statutul UDTTMR scrie că sunt membru în Consiliul Reprezentanților, forul superior, consilierii locali și cei județeni, parlamentarii și primării, sunt automat prin funcție.
    Dar nu sunt nicăieri. Fac evenimente tătărești pentru a păstra socializarea în comunitate.
    Faci spume din răutate pe lângă subiect, pentru că evenimentul a fost despre un monument istoric, care este și lăcaș de cult. Monumentul este simbol al Mangaliei si de aceea am adus pe Cream sa cânte, este un artist român originar din Mangalia. Nu am adus numai artiști etnici. Erau mai mulți artiști, dar s-a sucit primăria sau nu stiu ce a fost. Noi am adus ce am oferit, noi fiind cateva persoane private.
    Si apoi, fiind lăcaș de cult, a fost cu participare a tuturor musulmanilor, nu numai tatari, ci și turci. Au participat musulmanii. Fie ca sunt de la UDTR,UDTTMR,Comitet, cetățeni turci, Consulat, Muftiat, etc. A fost si fratele lui Gelil, Gihan. Au fost oricine au vrut să vina, chiar și români, ori turiști. A fost un eveniment deschis.
    Ce vrei dta să faci, sa interzici celorlalți tătari să mai fie tătari? Sau celorlalți musulmani să nu mai fie musulmani? Nu doar cei 800 membri ai actualului UDTTMR sunt tătari, ci și restul 20.000.
    Să facă toți evenimente! Tătarii și turcii fac parte din istoria Dobrogei și sunt parte din Dobrogea. Fă eveniment și cheamă-mă! Așa cum eu chem pe toți la ale mele. Ne distrăm, socializat, asta e viața. Nu mai poate schimba nimeni faptul că m-am născut tătar, pretenția aceasta de a-mi interzice să fiu tătar că așa vor mușchii tăi este o prostie.
    Arata-mi mie un eveniment sau un târg unde se stă cu casa de marcat. Pe lângă că este eveniment ocazional, este și pe legea cultelor. Romanii stiu ca la mănăstiri nu se mănâncă cu meniu și nota de plată pe casă de marcat, pentru că așa e legea. Si mai clarific o dată: dacă ai ceva de reproșat, a fost evenimentul primăriei, organizat de primărie, pe primărie ia la rost. Eu am fost spectator și sponsor. M-am retras din coordonare în calitate de membru al comisiei care avizeaza si propune evenimentele culturale și sportive pentru că s-a frustrat primarul că îmi creste popularitatea. Dacă era după mine, aduceam 1500 de invitați din Dobrogea cu autocarele. Dar m-am retras sa nu ucida evenimentul. A fost mai important pentru mine să se țină decât să îl arăt cu degetul.

    Așa că tot ce ai de reproșat, destinatarul corect este primarul, pentru că primăria a organizat prin firma lui Edgar Surin. Ei au vorbit cu Comitetul de au venit femeile cu suberekul, ei au adus și pe reprezentantul UDTTMR, pe fratele lui Gelil & Co. Noi, cei care am contribuit și am plătit onorariul artiștilor, am facut-o să nu fie un eveniment sec. A fost bine, ne-am distrat.

    Comentariu by Mentalistul — 30 august 2018 @ 5:36

  19. http://kmkz.ro/de-ras/psd-gasit-rezolvarea-la-pesta-porcina-romania-trece-la-islam

    Comentariu by I.S — 30 august 2018 @ 8:28

  20. Ozzy, eu sunt doar simplu membru cotizant la uniune!
    Nu am interese!
    Nu mi spune tu mie ca faceți voi evenimente din banii vostrii (ca sa nu revenim la discuția despre situația veniturilor tale, care sint publice) de amorul artei!!!! Hai sa fim serioși! Tu ai vrut sa fii in uniune dar nu ai putut si acum ai mers pe principiul “frate cu dracu”
    Profesorii aia universitari despre care vor esti una se vroia deputat si lui celălalt nu i mai ajungeau banii pe care i încasa de la uniune, cand nu au mai fost bani au fugit! Iar ceilalți au fie interese directe, varol crapă k nu mai e deputat, kenan vrea cașcavalul si aialaltă la fel tot dupa cașcaval!
    Voi va dati comitetul reorganizării … dar nici macar nu sunteți înființări legali!
    Cât despre Dna fichiran nu o stiu eu prea mult dar dansa pare genul care linge tot ce pică, asa ca …
    Asa ca …hai sa nu deschidem cutia pandorei, dar cand vorbești ca reprezinți comunitatea tătară fii mai întâi un reprezentat legitim si dupa sa vorbești! Pana atunci… vorbe goale

    Comentariu by Fedai — 30 august 2018 @ 12:08

  21. Conform statutului uniunii oricine este tătar are dreptul să fie membru. Dar nu cu forța trebuie să fie membru.
    Mai mult decât atât, am fost președinte interimar al UDTTMR Mangalia, numit de Consiliul Reprezentanților. Dar când am văzut că tătarii sunt alungați din uniune și totul se face împotriva tătarilor, m-am retras.
    În câte feluri să-ți desenez ca să pricepi că nu fac parte din nicio organizație a tătarilor?
    Eu sunt deschis și aproape de toți tătarii, indiferent din ce organizație sau asociație culturală fac ei parte.
    Mă refer la toti profesorii universitari, nu la unul anume, pentru că toți au fost alungați de Gelil, inclusiv membrii fondatori. Eu îi respect, asta mă face antitătar, pentru că respect elitele tătărești?

    Varol Amet este subsecretar de stat, adică membru al guvernului. Iar despre dl Kenan, tatăl lui Evren, familia care are Transevren și câteva hoteluri pe litoral, vrei sa spui ca s-ar fi pretat la cotizațiile membrilor uniunii, care valorează 2 lei/ lună (1 lei pensionarii)? La 800 de membri ai uniunii sunt sub 1.600 lei pe lună toți banii. Dl Kenan, dacă vrea, vă cumpără uniunea cu totul.

    Eu nu inteleg de ce vii peste ce fac eu sau altul, ar fi cazul sa vezi despre ce faci dta sau uniunea din care faci parte. Nu poti trai că alții fac ceva?
    M-ai acuzat că aș fi făcut vrei manevră cu bugetul alocat evenimentului, de 50.000 lei. Primarul a șantajat că dacă numele meu apare undeva sabotează evenimentul, chiar crezi ca am avut acces la acest buget? Sau vreo putere de decizie? Primăria a gestionat bugetul și nu stiu ce a cheltuit și pe ce.

    Veniturile mele? Le găsești pe site-ul primăriei. Cu ce fac ce fac? Cu ce sponsorizez eu la cei cu dizabilitati, cu ce fac eu evenimente? Am o fată bogată. Are 14 ani, dar când avea 6 ani i-a lăsat tat-său toată averea. Sunt divorțat, este în custodia mamei. Am acte pe orice am cheltuit, cât și pe sursa fondurilor. Chiar crezi că nu mă așteaptă Radu Cristian la cotitură, să fac o greșeală? Au ajuns până și la fosta soție să întrebe de ce am divorțat, dacă am fost cumva violent. Și ea, fată deșteaptă, le-a dat o cafea in timp ce a chemat pe șeful de la DIICOT, pentru că respectivii vroiau și alte informații personale, ori despre natura serviciului pe care l-am avut. I-a reținut pentru 24 ore, au zis aia și cine i-a trimis, și de ce.
    Poti sa faci spume la gură cât vrei, dar tătarii sunt cei de etnie tătară, nu doar cei 800 membri ai uniunii. Este o uniune înființată în Registrul Partidelor. Dacă cineva vrea să fie în uniune are dreptul, dacă nu vrea să fie în uniune nu poti să-l oblige.
    Adică noi, restul de 20.000 de tătari nu avem dreptul să mai fim tătari, să organizăm Toplantî pentru noi, ori nu avem voie să serbăm Ziua Tătarilor, ori Bătrânul? Dacă uniunea face evenimente numai intre membrii ei, după ce Gelil a alungat peste 5000 de membri, noi ceilalți nu avem voie să sărbătorim sărbătorile tătărești?
    Asta este ciuda, că nu stăm dezbinați? Nu avem de ales. Dar ne adunam cu plăcere, socializăm,facem acte culturale, ne intrajutorăm. Nu mă lupt cu Gelil sau altul, tocmai pentru că nu ne intereseaza vreun ciolan facem in mod privat, pe fonduri private. Punem mână de la mână și tot facem. Gelil a fost atât de priceput în dictatură lui încât a pierdut și fondurile de la stat, de 1 milion euro pe an, pentru ilegalități. A venit Curtea de Conturi și a descoperit că în 2016 toți banii, aproape 1 milion euro, au dispărut prin prejudicii. Am raportul. A fost dezinvestit în instanță, este și condamnat penal, treaba lui, nu mă interesează. Dar uniunea are fonduri zero, din cauza lui, de aceea faci spume de ciudă că noi facem, iar Gelil nu vă dă voie să participări. Mii de tătari ne adunam, iar voi ăștia câțiva de la așa zisa uniune vă roadeți unghiile de ciudă că nu puteti participa. Noi invităm pe toată lumea. Și mă refer la noi – adică persoane fizice implicate. Pentru că, repet, nu fac parte nici din Comitet, nici din UDT, nici din UDTTMR.
    Lasă ura, esti invitat(ă) la toate evenimentele organizate de noi, ori la sărbători, ori la Toplantî. Aici ai pseudonim, deci nu mă adresez unei identități. Vino sa vezi ca suntem deschiși și oricine este binevenit. Pentru că facem pe banii noștri, nu dăm socoteală nimănui și nimeni nu ne poate cere socoteală.

    Comentariu by Mentalistul — 30 august 2018 @ 16:05

  22. Hai ozzy ca nu ești prost! Știi prea bine la ce cașcaval ne referim, plus un sprijin politic pt kenan nu strica!
    Vorbești mult și gol, se vede ca ai timp mult liber… Ba spui ca reprezinți comunitatea, Ba spui ca nu ….
    Iar de la uniune nu mai spune ca ai plecat, ai uitat scandalul facut??? Ai uitat cât te ai zbătut sa ajungi înapoi???
    Te ai folosit și atunci de oamenii din Mangalia și acum te folosești de listele de acolo (mama e membru vechi ea primește mesajele voastre , eu sunt nou venit după tine, eu nu primesc mesaje) știu cum și cu cine ai luat listele, nu ma bag pentru ca repet sunt simplu membru cotizant, nu am pretenții .
    Te contrazici singur in scrierile tale, ori postați doi cu același nume ori se întâmpla ceva, pierZi firul!
    Imi pare rău de oamenii din Mangalia care pică in plasa vorbitului mult și gol, a formelor fără fond!!!!

    In legatura cu evenimentul cred ca ar trebui sa lămurești public: din câte stim a fost organizat de Pri, tu spui ca voi Comitetul “reorganizării” ati plătit artiștii
    Care e situația reala????
    Cine a organizat și cine a platit?
    Mi se pare o întrebare legitima pt k dacă S a plătit de către pri cu toții plătim impozite, iar dacă Pri a alocat fonduri doar scriptice și nu și faptice iar costurile au fost acoperite de altcineva ar trebui sa stim cu toții, indiferent Dc suntem tatari, romani sau alta etnie, câta vreme suntem cetățeni ai acestui oraș!

    Comentariu by Fedai — 31 august 2018 @ 3:39

  23. Și da Ozzy toți din comitet sunt oameni care fie au vrut deminitati, fie bani.
    Varol e subsecretar dar ii era mai bine parlamentar
    Lui kenan nu i ar fi stricat niște oaspeți din Turcia cazați la el și nu i ar strica nici sprijinul politic al lui Varol!
    Denis se visează și ea tot mai sus, Dna inspector nu vrea sus dar vrea sa fie prietena dnei de sus , iar Dna cu hoteluri visează la zilele din trecut când avea hotelul plin. U turci!
    Iar despre negeat ce sa mai spunem, fetele lui cum au făcut facultatea in tk , și lista continua….
    Dar tu trezește te frate, te folosesc ăștia, dacă vor obține ce vor îți vor da cu șuțul, nu vezi ca pe tine te bagă la înaintare si ei stau ascunși?
    Tine te tu mai bine de stroe ca sa prinzi și alt mandat, nu de alta dar rămâi fără venituri!!!!

    Comentariu by Fedai — 31 august 2018 @ 3:43

  24. Subsemnatul declar pe propria răspundere că nu fac parte din nicio organizație sau uniune tătărească, înregistrată la Registrul Partidelor.
    Cât de greu este să procesezi informația aceasta? O iei razna cu delirul tău!

    Se pare că ești într-o tabără care urăște altă tabără. Iți declar ca eu sunt in Elveția, unde toată lumea este bine primită.

    Trebuie să înțelegi ceva: uniunea nu reorezinta toti tătarii!
    24 din 25 de tătari din România nu sunt in uniune. Dar toți 25 sunt tătari, iar eu pot invita la un eveniment pe toți cei 25.
    Mesaje sms text cu invitatii au fost trimise o singură dată, la Ziua Tătarilor. Au primit toți tătarii după etate, nu după apartenența la uniune sau nu. La restul evenimentelor, m-am deplasat personal cu invitațiile. În semn de respect.

    Dar nu inteleg cum un lucru bun il vezi ca pe un lucru rău. Contribui atât cât pot. Este și geamia mea, nu numai a ta. Când aduc să deratizeze toată curtea geamiei, când aduc să taie iarba în curtea geamiei, când aduc pentru curățenie la cimitir, fac (ce pot) pentru liniștea mea sufletească. Mai fac si altii și îi apreciez, le multumesc, arăt ce se face pentru a încuraja să facă. Ar fi bine sa facem toți, după puteri.
    Ce înseamnă ranchiuna și ura aceasta către alții, doar pentru că nu sunt in organizația voastră? În trecut toti tătarii au fost in uniune, aveau dreptul să fie în uniune, am fost uniți. Inclusiv cei pe care i-ai enumerat. Acum ei nu mai sunt in uniune. Voi în cadrul uniunii nu le mai dati voie să fie tătari, nu le dati voie să se întâlnească cu alti tătari.
    De ce refuz să mai fiu membru al uniunii? Pentru că am vrut să deschid usa pentru toți tătarii. Gelil nu a primit toți tătarii, le-a refuzat cotizațiile la peste 60% din cei cu adeziune, membri vechi. Pentru dreptul lor de a fi în uniune m-am luptat. De aceea a fost dezinvestit Gelil în instanță. Dar a continuat să semneze ca președinte în continuare, în fals. Dar nu mă interesează! Să facă uniunea ce vrea, eu am refuzat să mai fac parte din Consiliul Reprezentanților. După statut, sunt membru CR. În timp ce acei dezinvestiți nu mai sunt. Dacă vroiam ceva cu uniunea, mă foloseam de situație. Dar nu vreau scandal și discordie, pentru ce? Dar uite că vine discordia după mine. De aceea le-am zis sa nu mai implice numele meu in organizatii de niciun fel. Am trăit tătari fără uniuni s

    Comentariu by Mentalistul — 31 august 2018 @ 11:31

  25. Ozzy tu te- ai casatorit in BISERICA,te-ai botezat din cate stiu .

    Comentariu by Ion — 31 august 2018 @ 12:42

  26. Ia uite Ozzy ce zic oamenii??? Ești kazac???? Ce mishto!!!
    Frate, eu nu sunt in nicio tabăra, oi fi tu după statut in nu știu ce CR , dar pana atunci tot ce ai făcut ai folosit in promovarea imaginii tale, așa ca…. vezi ca duminica e slujba, dacă ești creștin (a nu se înțelege ca e ceva rău in asta) du te și fa și la biserica curățenie, poate capeți ceva electorat și de acolo!

    Comentariu by Fedai — 1 septembrie 2018 @ 1:33

  27. Ozzy și poate ne spui și noua ce și cum cu cheltuielile de la eveniment! Cine le a plătit? Cine S a distrat la ciresica pe banii nostrii, Dc vin de la primărie, Dc nu sa stim și noi cine se vinde pentru un șuberek!!!
    Cheltuielile de la eveniment sunt de factura publica este dreptul nostru sa stim cine le a achitat și pe ce S au dus banii publici
    Aștept cu nerăbdare răspunsul tau :)))))

    Comentariu by Fedai — 1 septembrie 2018 @ 1:37

  28. Sunt un ateu buddhist, taoist, creștin și musulman.
    Nu stiu cum s-au cheltuit banii, pentru că nu îi are consiliul local pe mână. Dar poți să afli, conform legii 544/2001. Astept răspunsul tău.

    Comentariu by Mentalistul — 1 septembrie 2018 @ 9:58

  29. Ozzy, te întreb clar: cine a platit evenimentul???? K ai zis Ba primăria Ba “comunitatea”

    Comentariu by Fedai — 4 septembrie 2018 @ 21:44

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress