Mangalia – politica locală

14 septembrie 2017

Litoral TV – Radiografia zilei 12.09.2017

Filed under: PSD — lucian visa @ 16:37

21 Comments

  1. Ce realizari care perspective ???
    Dupa ce ca orasul e plin de gropi si santuri piticania dracu a mai gasit o ciordeala cu limitatoarele de viteza complet inutile si motiv de umplere frigidere la nenorocitii din primarie!
    Pofta mare!

    Comentariu by IPSI — 15 septembrie 2017 @ 7:36

  2. N-aţi înţeles nimic…

    Dl. Foleanu doar ne aminteşte cît de naşpa arată oraşul şi se chinuie să facă o legătură între situaţia actuală şi refuzul cetăţenilor de a alege garnitura PSD în fruntea oraşului. Adică, „vedeţi ce se întînplă dacă nu ne-aţi ales pe noi?”
    De la şeful lui ăl mare, condamnat penal şi mustăcios, aflăm că în restul ţării curge lapte la robinet şi toţi pensionarii primesc miere în cutia poştală, oraşele sclipesc în soare, macaralele PSD ridică ţara….

    Iar ca răzbunare pentru că nu i-am ales şi aici, la MAngalia, PSD-ul local REFUZĂ SĂ SE IMPLICE în referendumul pentru demiterea piticului. Ca să ne învăţăm minte. Adică „voi l-aţi ales, voi să-l da-ţi jos!”

    Întrebarea e, d-le Foleanu, cine dracu’ vă mai cheamă pe voi, după ce scăpăm de fratele vostru întru jaf?

    Comentariu by Părintele Lustraţie — 15 septembrie 2017 @ 9:14

  3. Dacă primarul n-ar fi avut suficiente voturi în CL, atunci PSD n-ar mai fi fost în opoziție. Așa chipurile, PSD e cu poporul. Demagogie 100%.
    Foleanu, cândva luptător pentru comunitate, e ținut în frâu de interesele PSD Constanța. Ce mai caută în PSD ? Oricum aceștia nu-i vor oferi nimic. Se compromite politic cu gașca PSD.

    Pt.2
    Dacă Mangalia ar fi ales candidatul PSD în 2016, rezultatul ar fi fost la fel, dacă nu mai rău.

    Comentariu by lucian visa — 15 septembrie 2017 @ 16:37

  4. Total de de acord, d-le Vişa. Dar, în bula lor, ei trăiesc cu convingerea că noi nu ştim, nu vedem şi nu înţelegem.

    Foleanu e total schimbat, deja vorbeşte ca Dragnea. La propriu. Se vede cum încearcă să îl imite, aşa că m-am lămurit şi cu el, e deja compromis, are pesedită în fază terminală.

    Mai cunosc persoane care s-au transformat în zombie aproape peste noapte după ce au intrat în PSD. Ce naiba le fac ăşta membrilor de partid?…

    Comentariu by Părintele Lustraţie — 15 septembrie 2017 @ 22:16

  5. Vă contrazic.

    Comentariu by Mentalistul — 16 septembrie 2017 @ 11:44

  6. @5.

    Singurul mod în care ne poţi contrazice este să pleci din PSD.

    Nu poţi spune că ai moralitatea neştirbită, că vrei binele comunităţii, că ai respect pentru cetăţenii Mangaliei şi să fii, în celaşi timp, parte dintr-o construcţie de grup infracţional organizat care pune ţara pe butuci şi care, asemenea unui împătimit al jocurilor de noroc care tot speră să cîştige, pune ca miză banii, apoi casa, apoi nevasta, apoi satul, apoi ţara, apoi conştiinţa… şi ei tot pierd, tot pierd…

    Nu poţi spune că eşti pesedist şi să ai pretenţia ca lumea să creadă ce spui sau să creată în moralitatea ta.

    În mod normal e o eroare logică dar, în cazul pesediştilor, acţiunile lor justifică observaţia milimetru cu milimetru. Asta e adevărata voastră dramă, că reuşiţi să aplicaţi în concret nişte idei absurde…

    Dacă aveţi membri cu conştiinţă, voi cei din PSD Mangalia, susţineţi referendumul!

    Altfel, nu aveţi ce pretenţii să mai emiteţi la viitoarele alegeri!

    Comentariu by Părintele Lustraţie — 16 septembrie 2017 @ 12:53

  7. Of, mai, parintzele ! Nici usturoi n-ai mancat, nici guritza ta calda nu miroase ! Tocmai tu sa nu intelegi ca politica e condusa de interese si ca nu urmareste binele decat al unui grup restrans de oameni ? Nu v-a explicat Leo cum sta treaba? Nici Moroianu ? Hai, mai, ce dracu, esti racar neinstruit ? Sau sunteti in postura de idioti utili si nici macar nu ti-ai dat seama ?

    Comentariu by Anonim — 16 septembrie 2017 @ 13:08

  8. @7
    Constat că, spre deosebire de dumneavoastră, eu chiar cred că Mangalia poate fi salvată. Dacă nu cu ăştia, cu alţii.
    Ce ziceţi, vă băgaţi?

    Comentariu by Părintele Lustraţie — 16 septembrie 2017 @ 13:17

  9. Ma bag , sa ce ? Sa salvez Mangalia ? Ti se pare ca sunt Fat Frumos si Mangalia o virgina blonda ? Si primarul vreun zmeu ? Si , pe urma ce se intampla ? Vom trai fericiti pana la adanci batraneti ? Esti pierdut, parintzele , in valtoarea politicii ! Cu scuzele de rigoare dar esti doar ” un idiot util „. Intreaba-l pe Mentalist ce inseamna ! Ca stie si el.

    Comentariu by Anonim — 16 septembrie 2017 @ 13:43

  10. @9
    În afară de propria deşteptăciune – care dă pe-afară, după cum se vede – mai este loc în mintea dumneavoastră şi pentru o soluţie de continuitate pentru oraş? Probabil că nu. Aţi ocupat tot locul. Am înţeles, sînteţi pesimist şi vă urez succes. Dar asta nu justifică aprecierile la adresa altora. V-ar justifica, poate, doar un salt în gol.

    Dacă dumneavoastră nu vedeţi nici o ieşire, asta spune ceva despre dumneavoastră, nu despre cei care o văd. Iar dacă e aşa, atunci ce mai căutaţi pe aici? De ce ne faceţi să pierdem timpul cu văicărelile dumneavoastră?

    Dacă vroiam conversaţie cu un chibiţ hăhăitor şi negativist, coboram colea, la birtul de lîngă bloc.

    Comentariu by Părintele Lustraţie — 16 septembrie 2017 @ 14:13

  11. Nu ai inteles. Contrazic tot raționamentul.

    Cât despre mine, ce vă freacă grija mai mult? În ce partid sunt sau ceea ce fac in calitate de consilier local?
    Dacă nu sunteți de acord cu activitatea mea in calitate de consilier local, puteți să-mi reproșați personal.

    Dacă nu vă place că sunt la PSD, faceți doar politică si nu acesta este subiectul. In politica este ca la fotbal, unii țin cu Steaua, altii cu Dinamo, iar galeriile sunt din fanatici care înjura pe ceilalți, indiferent cum au jucat echipele.

    Eu intru doar in subiecte despre Mangalia. Dacă sunteți nemulțumit de activitatea mea de consilier local, aștept reproșurile.

    Comentariu by Mentalistul — 16 septembrie 2017 @ 21:02

  12. @ 7/9
    Mai Fat Frumos, fiul ploii, cum te ei tu de orice comentator care vrea sa-i traga niste suturi primarului si gastii voastre. Te fandosesti, ca prostituatele prin parcari, ca esti impotriva politicienilor, dar ii ataci murdar, dupa cum ti-e sufletul, doar pe cei din opozitia locala. Si in putina ta minte crezi ca nimeni nu observa ce smen grosolan vrei sa dai.

    Comentariu by Marian Vasile — 16 septembrie 2017 @ 21:29

  13. @11:
    Foarte bună comartimentalizare aveţi, domnule! Felicitări!
    Atenţie, însă, că acesta e drumul direct către disonanţă cognitivă şi, apoi, către depresie. Dar de ajuns cu problemele dumneavoastră.

    Cetăţean – OK.
    Consilier – OK.
    Dar nu ne consideraţi atît de naivi, încît să nu vedem frîna de mînă…

    Ideea că politica „e ca la fotbal” este o stupizenie distructivă, aşa să ştiţi.
    Politica reală porneşte de la probleme reale, nu de la interese de clan aplaudate minereşte de pe trotuare sau din galerie de mulţimea căreia chiar politicienii îi modelează creierii.

    Comentariu by Părintele Lustraţie — 16 septembrie 2017 @ 22:02

  14. Pt 13:

    Daca dvs credeți ca ce fac eu, fac cu „frână de mana”, vă imaginați ce as fi in stare fără?

    Comentariu by Mentalistul — 17 septembrie 2017 @ 16:24

  15. Pt. 7 si 9 sau Colgiu
    Vrei sa-ti aduc aminte de legaturile tale si ale lui Radu Cristian cu sistemul.Vezi Sebastian Lazaroiu,Blejnar,Marta,Secareanu toti din campania electorala 2012.Vezi ca stiu mai multii.

    Comentariu by Anonim — 18 septembrie 2017 @ 10:56

  16. Nene Vucea, te-au scos astia de la naftalina ? Acum ai devenit anonim ?

    Comentariu by Anonim — 18 septembrie 2017 @ 11:01

  17. Domnule Marian Vasile , eu pot afirma ca dumneata esti chiar prostituata. Feminina sau masculina. Adica prestati la cine da mai multi bani. Cand v-am spus ca politica se face pe interese nu m-ati crezut. Intrebare : pe cine ridicai in slavi acum 2 ani si la cine sugeti acum ? Si nu ma luati cu morala proletara ca e plina lumea de curve. Asa , ca dumneavoastra. Nu va mai dati virgina ca nu sunteti deloc. Din om serios faci o curva dar din curva nu mai faci om serios. Lasa-ti un alt om sa iasa in fata, unul la care nu putem reprosa nimic.

    Comentariu by Anonim — 18 septembrie 2017 @ 11:09

  18. @ 17
    De afirmat poti afirma multe, mai ales ca nu ai educatia si constiinta necesara ca sa-ti cenzureze vorbele.
    Da, ai dreptate politica serioasa se face pe interese. Cand interesele unei parti (partid) coincid cu cele generale e totul OK. Cand nu mai coincid apare lupta politica. Ce spui matale aici se refera la interesele individuale, care intr-o democratie serioasa se realizeaza doar prin cele colective. Ca in Romania astea personale primeaza in politica, inca, e adevarat, cum la fel de adevarat este ca fiind adeptul acestora nu poti intelege ca pot fi si oameni care pun interesele colective pe primul loc. Cat despre invectivele pe care le arunci in spatial public, obisnuit probabil cu mediul familial, asta e. Atat poti cu asta defilezi.

    Comentariu by Marian Vasile — 18 septembrie 2017 @ 13:00

  19. Uite cine vorbea de invective ?! Cititi-va comentariile si apoi acuzati. Ca virgina numai sunteti, domnule Marin-escu ! E de ajuns sa te prostituezi odata, lumea te va sti de curva toata viata !

    Comentariu by Anonim — 18 septembrie 2017 @ 18:05

  20. test

    Comentariu by 1 — 18 septembrie 2017 @ 20:52

  21. @14
    Nu, mulţumesc, nu vreau să-mi imaginez.
    I-aş lăsa pe specialişti să se pronunţe.
    Eu nu sînt de specialitate.

    Comentariu by Părintele Lustraţie — 19 septembrie 2017 @ 15:21

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress