Mangalia – politica locală

21 decembrie 2016

Consilierul judeţean Băisan îşi anunţă candidatura la preşedinţia PNL Constanţa

Filed under: PNL — lucian visa @ 14:41

Scrisoare deschisă a consilierului judeţean PNL Cristy Băisan:

„PNL filiala Constanta traverseaza la ora actula momente extrem de dificile. Esecul filialei Constanta in alegerile parlamentare se face resimtit din ce in ce mai acut. Activul de partid este in cautare de solutii in care sa creada si care sa ii redea increderea si speranta. In astfel de momente este nevoie de luciditate si fermitate in actiune.

Prin prezentul comunicat de presa, doresc sa fac publica candidatura pentru functia de Presedinte al filialei Constanta.

Am decis sa fac acest anunt intrucat:

In aceasta perioada ( pana la alegerile interne) Partidul arenevoie de stabilitate mai mult decat oricand. In consecinta, consider ca orice jocuri de culise ar putea afecta acum grav partidul, lucru care nu este de dorit. Orice actiune pana la alegeri trebuie facuta prin asumare si nu prin subminare.

Consider ca toti cei care isi doresc sa faca acest pas, catre o posibla candidatura la functia de presedinte, trebuie sa il faca acum, pentru a elimina orice speculatii. Doar astfel vom putea creea un climat de dezbarere sanatos intre candidatți si nu unul de dezbinare in partid.

Doresc ca prin declararea anticipata a intentiei mele de a candida sa imi pot face cunoscut proiectul de reconstructie al partidului colegilor mei, dandu-le astfel posibilitatea unei analize si dezbateri temeinice pe temele de intres pentru partid, urmata de alegerea unui presedinte in care sa creada si pe care sa doreasca sa il urmeze in demersul de reconstructie a filialei, atat de necesar la acest moment.

Intrucat sansele de restabilire a unui climat de normalitate in interiorul partidului sunt strans legate de increderea pe care membrii de partid o vor avea in legalitatea viitoarelor alegeri interne, solicit pe aceasta cale urmatoarele:

Demisia imediata a actualului Presedinte George Dragomir impreuna cu cea a Secretarului General Septimiu Bourceanu (finul si adeptul actualului Presedinte Dragomir).

Dizolvarea intregului Birou Politic Judetean

Creeerea unei structuri care sa se ocupe de organizarea alegerilor interne. Aceasta structura va trebui sa aiba in componenta ei, in mod obligatoriu, cel putin un reprezentant al fiecarui candidat la functia de presedinte la viitoarele alegeri.

Numai prin adoptarea imediata a acestor masuri vom putea sa ne asiguram ca viitoarele alegeri vor fi libere, neinfluentate si neviciiate. Doar astfel vom ajunge la un rezultat care sa uneasca partidul si nu sa il dezbine. Doar asa vom putea creste din nou”.

Replica 21.12.2016

33 Comments

  1. http://editiadesud.ro/?p=24656

    Comentariu by Anonim — 21 decembrie 2016 @ 17:53

  2. Dacă il reformati si pe RC, va credem.
    Altfel, continuati inainte.

    Comentariu by Alina Bleaga — 21 decembrie 2016 @ 19:37

  3. Am vazut sedinta si mi-a lasat un gust amar.De cind isi permite un consilier pe nume TANASE sa injure de mama un alt coleg in plina sedinta.Indiferent ce gidesti despre un om ,poti sa fi elegant si sa discuti altfel.Nu va place de Ozzy ca va mai incurca ploile .De fapt aceasta inregistrare trebuie trimisa mai departe sa se vada comportamentul unui lider de partid.Pe TASE il cunoaste toata lumea,un fost fotbalist facut de Minca om .

    Comentariu by anonim — 21 decembrie 2016 @ 19:57

  4. Astazi am fost prezent la sedinta de Cl şi credetima ca nu imi vine sa cred ce am vazut si ce am . Chiar inteleg sa ai 9 consilieri obedienti si credinciosi dar totusi sa votezi absolut tot la comanda primarului chiar este prea de tot . De partea opozitiei s-a remarcat acest Ozzy prin strgate si urlete ……am incercat sa inteleg ce vrea sa spuna dar trebuie sa fi foarte atent . Se pare ca este un incurca lume . Poate concura cu succes la titlul de paiața din Consiliul Local .

    Comentariu by Cetațean — 21 decembrie 2016 @ 20:34

  5. Taxele votate nu sunt astronomice ci sunt taxe meritate.Nu ma-ar fi surprins unele taxe mai mari(nevoile personale ale primarului sunt marii).Sunt curios cat mai poate suporta locuitotrii orasului.Sa spunem ca pe cei din Constanta ii inteleg,dar pe cei care locuiesc in Mangalia nu ii inteleg.Cum pot explica ei mangalienilor aceste taxe marite ,au curajul sa iasa pe strada sa le explice celor care i-a ales(si celor carora le-a cumparat voturile)aceste taxe marii si ILEGALE.

    Comentariu by VUCEA DAN — 21 decembrie 2016 @ 21:21

  6. Sau dublat taxele cu sprijinul golanului de sorin mihai si lingaului de dop prita.in fapt mistretul de lipoveanu,vechi prieten al lui iorgus actualmente pupincuristul lui radu se vinde pentru a mai prinde un contract cu salvamarii pe 2017.pai futu va in gura de poponari ordinari ce sunteti.ati dublat impozitul pe cladiri.pai nu merita sa venim la voi la usa sa va scuipam.cat de jeg poti sa fii sa voteti dublarea taxelor doar ca sa l slujesti pe radu.in campanie striga sorin mihai cat il tinea gura ca radu este un bandit si hot.acum ce faci slugoiule.

    Comentariu by Bebe — 21 decembrie 2016 @ 21:34

  7. PT.2
    Acest Baisan este prieten cu Radu Cristian.Prin 2014 acest Baisan a incalcat OG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si un echipaj al politiei locale ,din care facea parte si Angelescu Mihai,a vrut sa-l sanctioneze contraventional.Acest Baisan si-a permis sa-l injure si amenite pe Angelescu Mihai in mijlocul orasului, ca te minunaii.Dupa aceste fapte Radu Cristian l-a chemat pe Angelescu si l-a trimis la Baisan acasa sa-si ceara scuze ,umilindu-l la maxim .Asa se apara legea in orasul Mangalia de catre cel care este pus sa apere legea,primarul Radu Cristian.Interesul personal a lui Radu este mai mare decat legea.
    Cred ca dupa acest incident Radu o sa fie mana dreapta a lui Baisan in PNL(ma indoiesc ca mai este partid liberal si am argumente)

    Comentariu by VUCEA DAN — 21 decembrie 2016 @ 21:41

  8. Băi nene Vucea ești păcălici tare.Scrisul te dă de gol,adică „Bebe” ești tot tu,dar fiind precaut sa nu te dea ăștia in judecată de ascunzi după tot felul de pseudonime.
    Lasă-te de scris sau pune pe altcineva sa scrie in locul tău ca te faci pe zi ce trece mai de cacao.

    Comentariu by Anonim — 21 decembrie 2016 @ 21:56

  9. Vucea, tie chiar nu ti-e rusine de cat de agramat te exprimi? Chiar nu ti-e rusine ca te citesc rudele si vad ca scrii mai prost ca un elev de clasa a doua? De unde ai scos mai conceptul asta „sa apere legea”? Unde naiba ai facut mai scoala? Cum naiba ai absolvit mai scoala?

    Comentariu by Anonim — 21 decembrie 2016 @ 22:03

  10. Pt.8
    Nu sunt Bebe si nici nu stiu cine este.Te rog sa ma crezi ca abia astept sa ma dea in judecata cineva .Pana atunci vor urma plangerile penale si denunturile la adresa lui Radu.

    Comentariu by VUCEA DAN — 21 decembrie 2016 @ 22:43

  11. Pt 9
    Apropo tot 8 esti?
    Ai dreptate am gresit, nu este conceptul ,,sa apere legea” pentru cei ca tine si gasca voastra de borfasi ordinarii,pentru voi este conceptul,,sa incalce legea”.Daca ai face bine si ai citii legea 155/2010,legea politiei locale,art.28-31 ai intelege mai bine cele spuse de mine .
    Si inca ceva eu imi asum greselile care le mai fac.Scolile pe care le-am absolvit eu, le-am absolvit pe bune(nu cu calculatorul), nu cum ati absolvit unii dintre voi facultatile pe banii.Si inca ceva continuati cu agramat,prost sau cum vreti voi ca nu ma deranjeaza pentru ca stiu de unde vin.Ce ma deranjeaza la voi este ca nu sunteti liberi,sunteti niste slugoi in simbria primarului.Pentru ca ma atacati pe mine trebuie sa va primiti simbria murdara(deh vin Sarbatorile si va trebuie banii).Voi nu veti reusi sa spuneti ceea ce spun eu pentru ca nu aveti coloana vertebrala (suntetii meduze).Toti cei care ma ponegriti ca nu stiu sa ma exprim ,ca nu scriu corect ,niciodata nu ati avut CURAJUL sa spuneti daca cele scrise de mine(agramat) sunt reale,adevarate sau nu .Voi stiti foarte bine ca ele sunt reale si adevarate dar nu puteti sa va dati cu parerea pentru ca va este interzis de banii pe care ii primiti.
    Eu stiu cine sunteti ,va cunosc numele ,voi dece nu aveti curajul sa scrietii cu numele real ci cu,,Anonim”.Asi vrea sa discutam cele de mai sus fata in fata cu argumente,probe ,martorii etc..Continuati asa si veti si murii niste ANONIMII pe care lumea nu o sa va pomeneasca caci ,,despre mortii numai de bine”.Va astept la o discutie,daca aveti curajul si daca seful vostru va da voie, ca deh sluga are nevoie de aprobarea stapanului.

    Comentariu by VUCEA DAN — 21 decembrie 2016 @ 23:35

  12. Domnule Vucea, nu sunteti angajat la politia locala ? Cine este seful dumneavoastra ? Va spun eu , este primarul. Primarul pe care il huliti este seful dumneavoastra la ora asta. Cine e ” slugoiul ” ? Daca sunteti asa de ” liber ” de ce nu va dati demisia din functie ? Nu sunteti tot in simbria primarului ? Ce mai cautati acolo ? Aveti tupeul sa va scrieti demisia, sa o dati primarului si sa-i spuneti ce aveti de spus , verde , in fata ? Daca nu faceti acest lucru , ce fel de om sunteti ? Unde e onoarea de politist ? Sau banii si functia va determina sa renuntati la ea ? ” Si cum se schimba unii in curve, nici nu-ti vine sa crezi – B.U.G Mafia „

    Comentariu by Anonim — 22 decembrie 2016 @ 1:00

  13. Pt.12
    Este greu sa iesiti din pielea de sluga!.Eu sunt angajat la Politia Locala si nu sunt angajatul primarului,eu sunt functionar public.In SIMBRIA primarului sunteti dvs.pentru ca va plateste din banii lui(mai bine zis banii nostrii), eu sunt platit din banii publici..Pentru ca unii incalca legea nu trebuie ca totii functionarii publici sa-si dea demisia si sunt obligati moral si legal sa aduca la cunostinta organelor de cercetare penala incalcarile legii comise de un sef.Este mult mai usor sa luptii impotriva hotilor din interiorul bandei decat din afara ei.Stiu ca de mult mi se asteapta demisia si nu o sa mi-o dau decat atunci cand consider eu.Nu vreau sa fac jocul unora care v-au platit si acum va pune sa imi sugerati demisia in conditiile in care ei nu au avut curajul sa mi-o ceara.Sa stii ca de multe ori i-am spus primarului ce este ilegal si stii care i-a fost raspunsul,,lasa bre si mata legea acum”.Onoarea de politist imi cere sa lupt impotriva ilegalitatilor nu sa imi dau demisia si sa ma ascund ca tine..De aici se vede cat de limitat sunteti.Banii va motiveaza pe dvs. pe mine nu ,eu chiar vreau sa fac ceva aici sa scapam de multe din leprele din oras.Pe mine nu m-a schimbat nimic(am avut destule ocazii sa ,,ma schimb”),nu ca pe voi banii.Iti promit ca daca ai curajul si vii in fata mea cu argumente solide sa ma convingii am sa-mi dau si demisia.Seii am avut toata viata si i-am RESPECTAT pe cei pe care au stiut sa se impuna prin cunostinte de management,integritate personala,exemplu personal,cunostinte si aplicarea legii si au stiut sa-si indrume si conduca subalternii pe principii morale si legale si multe alte calitatii care i-au impus.Eu nu mai pot respecta o persoana care si-a ,,castigat”functia prin frauda(o sa demonstrez cu martorii cele afirmate)

    Comentariu by VUCEA DAN — 22 decembrie 2016 @ 9:56

  14. Scuze sefii si nu seii,vederea imi provoaca feste.

    Comentariu by VUCEA DAN — 22 decembrie 2016 @ 10:00

  15. Domnu’ Vucea! Toata stima! Dar ne poti lumina cu cateva numere la plangerile pe care sustii ca le-ai depus la DNA? Fa-ti pomana si ne arata ca ai ales calea cea dreapta!

    Comentariu by Popa Nartea — 22 decembrie 2016 @ 10:12

  16. @14- Macar azi-22.12-abtine-te sa elucubrezi p’aci ! Unii aprind lumanari pentru copii lor…omorati de catre cei care au la pensie 80% din ultima solda ! 1000 de generali si pensii speciale ! Vedeti aici ce bine colaborau la macel-armata,partidul si securitatea : https://www.youtube.com/watch?v=GOd2SEu0Sjg

    Comentariu by I.S — 22 decembrie 2016 @ 10:17

  17. Vucea, indubital ai doua calitati; ipocrit si impostor. Pe mine nu ma intereseaza elanul tau revolutionar in relatia cu autoritatea, ci faptul ca esti platit din banii publici de pe o functie de conducere si nu stii sa te exprimi/scrii in limba romana. Nu sunt nici sluga, nici 9, nici 8, ci un platitor de taxe si impozite care se mira unde-i ajung banii. Dispari din functia publica daca ai respect fata de romani.

    Comentariu by Anonim — 22 decembrie 2016 @ 10:57

  18. pt.17.
    Ba da esti o sluga lasa si ipocrita.La revedere imi pierd vremea cu tine ANONIMULE.

    Comentariu by VUCEA DAN — 22 decembrie 2016 @ 11:09

  19. Pt. 16
    In acele zile si dupa ,eu spuneam ceea ce spui tu acum pentru ca ordinele care veneau erau de neinteles.Am fost printre primii care pe 06.02.1990,la Hotel Nord din Bucuresti am afirmat ca pentru evenimentele de la Timisoara, Armata se face vinovata. Dupa multi ani am inteles ceva .Nu stiu ce ar fi facut multi din cei care dau lectii si se ascundeau dupa ferestre, daca erau in pielea acelor militarii.Nu ma refer la generalii care ar fi putut intoarce soarta evenimentelor fara varsare de sange ,dar frica i-a stapanit.

    Comentariu by VUCEA DAN — 22 decembrie 2016 @ 11:20

  20. http://radioconstanta.ro/2016/12/21/constanta-doi-politisti-de-la-garda-de-coasta-trebuie-sa-isi-justifice-averile/

    Comentariu by nabuco — 22 decembrie 2016 @ 11:43

  21. Bre nea Vucea, lasa-l dracului pe acest nenorocit si lingau zis si ”Anonim”. Omu’ e prea prost si distrus. Si stie bine ca e prost fara vreun motiv intemeiat. El traieste in prostia lui de scursura a societatii. Orice ar spune, omu’ tot prost este. Asa este el, o janghina de om.

    Comentariu by xyz — 22 decembrie 2016 @ 11:43

  22. @Xyz
    Ciocu mic,ca îți umflu botul! Ești smardoi pe blog dar nu ai curaj sa ieși pe interval . Te- am așteptat de 2 ori ieri sa îți dau câțiva pumni în cap, dar ca ai stat ascuns sub pat! Sau sub papucul nevestei, frustratule….
    Și ca sa fii liniștit- ieri în ședința s-a văzut blatul psd-ului, cu excepția lui Ozzy, sic. Mentalistul a comentat, cam pe lângă subiect, dar a comentat. In schimb, prietenul tău Fofoleanu a tăcut ca mutu….și a votat!

    Comentariu by Anonim — 22 decembrie 2016 @ 12:06

  23. Vucea are dreptate și de asta este incomod. Restul e cancan .

    Comentariu by Anonim — 22 decembrie 2016 @ 12:08

  24. Fraierul asta de xyz crede ca este un singur ” anonim” .

    Comentariu by xyz — 22 decembrie 2016 @ 12:08

  25. @24 Esti fraier daca nu deosebesti comentariile de la un anonim la altul. Fiecare are stilul lui.

    Comentariu by xyz — 22 decembrie 2016 @ 12:33

  26. Sedinta de cacat ! Ciobanel se pupa pe hol bot in bot cu RC si cu TASE.Niste javre,Mangalia are de pierdut,oameni de rind.Suntem o comuna si vom deveni sat incurind.Doamne nu mai dormmii si dale ce merita !

    Comentariu by anonim — 22 decembrie 2016 @ 12:34

  27. Voi va înjurați și slugile lui Radu falimenteze orașul ….auzi tu ce tupeu pe sluga de Linica…le cerea consilierilor sa nu voteze majorarea taxelor …ca ea nu poate sa nu voteze , ca o da piticu afara….ce tupeu și lăcomie pe ei…după ce au furat o viața ….acum stau slugi ptr o bucata de pământ ….nu se mai satura…ce o sa spună Ciraru, Griguta ,Sorineii,….și toate slugile astea …când piticu nu o sa mai fie …dar din păcate….orașul e falimentat ….pai orice prost își da seama ca firmele lor din Cta, Eforie , Buc! Avocați ,,,nu plătesc taxele aici in Mangalia …MANGALIA trezește -te cât nu e prea târziu…

    Comentariu by Sile — 22 decembrie 2016 @ 12:41

  28. @27 Ai dreptate.

    Comentariu by xyz — 22 decembrie 2016 @ 12:44

  29. Toți analfabetii ca Ciobanel, Tase, Lipoveanu…au ajuns sa negocieze destinul orașului …un golan ca Tase( copia fidela a lui Minca) înjură ca un birjar in Consiliul Local …un consilier …și ăla coleg….in nebunia lui …singurul care se lupta acolo e Ozzy…sincer cred ca trebuie sa-l susținem cât mai mult in lupta asta cu acești golani…care fac de ras și orașul …și partidul PSD

    Comentariu by Sile — 22 decembrie 2016 @ 12:47

  30. Da, sa îl susținem pe Ozzy, sa ajungă primar și sa ne vina și noua rândul la ciolan . Dar repede ca praduiesc ăștia tot…

    Comentariu by xyz — 22 decembrie 2016 @ 13:31

  31. Pt Sile . Esti la fel de prost ca si tatal tau . Chiar mai prost pot sa spun pt ca el saracul nu mai este printre noi

    Comentariu by Cetațean — 22 decembrie 2016 @ 13:55

  32. Continuare la @16-Azi 23.12.2016 inculpatului Ion Iliescu i se preda…fularul lui Nastase !

    Comentariu by I.S — 23 decembrie 2016 @ 16:35

  33. Oricat ati fi voi de marinari si de „comandanti”, tot nu puteti salva un vapor ciuruit, fara carma, cu vaslele rupte si cu catargul in apa. PSD v-a batut de v-a sunat apa in cap, desi are o mana legata la spate.

    Cea mai buna varianta pentru PNL este sa fuzioneze cu cat mai multe partidulete de buzunar, sa isi aleaga cu grija electoratul si mesajele si sa ofere o alternativa credibila la „social-democratia” pe care o mimeaza PSD-ul.
    Ar trebui sa fie simplu, inconditiile in care PSD este, in continuare, un partid comunist filorus, condus de un condamnat penal care, in maxim trei luni, va fi in puscarie din cauza celei de-a doua condamnari pe care o va primi.

    Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 14:53

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress