Mangalia – politica locală

27 decembrie 2015

Plantaţiile lui Fasole

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 18:02

Aici sunt banii dumneavoastră foarte bine gospodăriţi. Observăm o combinaţie îndrăzneaţă între plante perene semiofilite, buruieni super perene şi piatră spartă veşnică. Jaf la superlativ. Totul numai pe strada Rozelor. Intrarea liberă.

spatii_verzi

12 Comments

  1. e un aranjament, pe care nu-l intelegeti.daca nu tineti legatura cu arhitectul orasului, sa va explice ce reprezinta…

    Comentariu by zek — 27 decembrie 2015 @ 20:03

  2. Mai buni erau palmierii lui ciobanel cu 1500 euro bucata.supararea lor este ca nu mai au loc la borcanul cu miere si nicidecum ca pune piticul gazon si pe asfalt.

    Comentariu by Andrei — 27 decembrie 2015 @ 22:44

  3. Bravo primare, așa e bine! Chiar daca unii spun ca o fi sau o pății, nu-i lua in seama, sunt geloși pe realizările tale unice!
    Discuta cu Stamate si faceți si un revelion pentru pensionarii din Mangalia si o sa te votam la vara pentru inca un mandat!

    Comentariu by Gino — 28 decembrie 2015 @ 8:58

  4. Parcul nu este gata dar ei plantează arbusti!!!!!! Fantastic!!!!!

    Comentariu by Anonim — 28 decembrie 2015 @ 12:04

  5. http://www.replicaonline.ro/va-place-cum-arata-orasul-mangalia-de-sarbatori-254714/

    Comentariu by nabuco — 28 decembrie 2015 @ 12:10

  6. Lucru făcut pentru a ridica procentul de execuție a proiectului!

    Comentariu by Anonim — 28 decembrie 2015 @ 12:16

  7. Primarul asta chiar ne crede prosti!

    Comentariu by Anonim — 28 decembrie 2015 @ 12:16

  8. Pune brazi rămași de la Craciun ca sunt la reduceri!

    Comentariu by Gino — 28 decembrie 2015 @ 16:10

  9. Daca primarul e de vina ,atunci consilierii care stiau de proiect ce au facut?,Noi, toti, de ce nu am fost intrebati de reprezentantii cetatenilor de proiectul acesta,de ce nimeni nu a spus nimic cetatenilor de aceste proiecte?Vina o are si primarul dar nici consilierii nu-s alba ca zapada.Majoritatea cetatenilor vor consilierii pe liste uninominale nu pe liste de partid

    Comentariu by Grecu T — 28 decembrie 2015 @ 17:00

  10. Consilierii nu-s albă ca zăpada, dar problema e că nu primesc informaţii, iar singuri nu pot să şi le ia. Se întâmplă exact cum a fost cu Tusac. Căile lor de a se informa ar fi constituirea de comisii pentru anchetarea unei anume probleme sau instanţa. La constituirea unei comisii ar trebui un vot majoritar. Presupunând că s-ar vrea acest lucru, au votul majoritar sau nu ? Instanţa nu e nici ea o soluţie într-o administraţie normală.

    Majoritatea cetăţenilor nu şi-au exprimat părerile în niciun fel. Nu se bagă, nu se amestecă, îl salută cu mare respect pe primar, dar sunt nemulţumiţi. Evident că de la sine nu se rezolvă mai nimic. În 2012 a candidat independent la CL, Viorel Oleniuc. De ce nu l-au ales şi au preferat partidele ? Sunt sigur că ar fi fost mai bun decât majoritatea consilierilor actuali.

    Comentariu by lucian visa — 28 decembrie 2015 @ 17:32

  11. Cumva trebuie sa o rezolve daca vor sa afle ce se intimpla in primarie,daca stau asa atunci sa nu se mai planga ca nu sunt informati,sau asta vor ,sa fie circ.Domnul Oleniuc este un adevarat OM, dar a candidat singur,cetatenii au votat pe liste de partid deoarece unii din candidatii pe care ii voiau sa-i voteze se aflau pe acele liste si din cauza asta au intrat multi in consiliul local ca se aflau intimplator pe lista nu ca i-ar fi votat cetatenii.Daca se voteaza uninominal atunci se va schimba ceva,daca se voteaza pe liste se va alege praful Cetatenii cu care stau de vorba ,si nu sunt putini,vor sa boicoteze votul daca consilierii nu sunt numiti uninominali.Asa nu se stia nici de Comuna Pestera dar e plina de mangalioti care se duc in vizita,pe acest blog nu se spune nimic de asa ceva,vedeti ca nu stiati de acest subiect

    Comentariu by Grecu T — 28 decembrie 2015 @ 18:20

  12. 40 milaarde lei pe fiecare luna din acest an,ptr firama lui din Eforie….INCREDIBIL….o sa vedeti ca au furat numai in anul 2015, peste 48 miliarde numai din spatii verzi……stiti cat au platit ptr nivelatul ternului ,la intrare in Manglaia,pe partea dreapta?….5,2 miliarde lei ( vechi)!!!!!!!!!in loc de circa 800 de €…… Si aceste furaciuni sunt doar varful aisbergului….

    Comentariu by Anonim — 28 decembrie 2015 @ 21:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress