Mangalia – politica locală

25 mai 2015

Chinezii sunt OBLIGAŢI să meargă la ÎNCHISOARE. Află motivul INCREDIBIL

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 18:20

În China se derulează în această perioadă o campanie anticorupţie fără precedent. Guvernul de la Beijing îi obligă pe funcţionari să meargă o zi la închisoare. Scopul e de a-i face pe aceştia să înţeleagă cum ar arăta viaţa lor dacă ar comite ilegalităţi, informează Agerpres, citând EFE.

Astfel, angajaţi din mai multe ministere au fost duşi în ultimele luni de autorităţile anticorupţie în vizită la închisori. Au fost pregătite şi vizite separate pentru soţiile funcţionarilor sau soţii care nu ocupă funcţii publice, astfel încât implicaţiile corupţiei să devină o temă de discuţie în familie.
Corupţia nu trebuie doar pedepsită, prevenirea ei este mai importantă‘, scrie în ediţia sa de luni Cotidianul Poporului, una dintre publicaţiile Partidului Comunist Chinez.

Funcţionarii şi soţiile lor sunt impresionaţi când văd cât de oribil este să-ţi pierzi libertatea şi prestigiul personal, dar cred că impactul cel mai puternic este resimţit mai mult de către cei tineri”, a spus un funcţionar care a participat la o astfel de vizită.

Anul trecut, numai puţin de 4.000 de funcţionari au fost judecaţi pentru fapte de corupţie, mulţi dintre ei ajungând în spatele gratiilor. Guvernul de la Beijing a creat şi linii telefonice speciale, pe care cetăţenii le pot folosi pentru a denunţa fapte de corupţie.

Valentin Pârcălabu, evz.ro 25.05.2015

3 Comments

  1. Daca ar fi ca in China , nu ar mai avea cine sa mituiasca functionarii pentru ca toti cetatenii ar fi la inchisoare..

    Comentariu by Garide — 25 mai 2015 @ 21:29

  2. http://www.nasul.tv/incredibil-sefa-de-urbanism-a-lui-mazare-a-incasat-alocatie-de-handicapat-pentru-fiul-care-face-surfing-si-se-trage-in-poze-la-statuia-libertatii/

    Comentariu by Nemo — 25 mai 2015 @ 21:32

  3. http://www.replicaonline.ro/constantenii-prefera-sa-si-cumpere-parfum-in-loc-de-sapun-periuta-si-pasta-de-dinti-223926/

    Comentariu by nabuco — 26 mai 2015 @ 10:54

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress